Derrota al tie-break del Senior Masculí del CV Terrassa

La gran jornada de voleibol de diumenge a la Maurina va deixar com a cloenda un partit d’infart. En la quarta jornada de la fase d’ascens el senior del CV Terrassa s’enfrontava al CV Roquetes B.

El partit va començar amb un equip visitant molt ficat al partit amb un ritme molt alt de joc que l’egarenc no va respondre i va acabar cedint el set amb un marcador de 14-25.

Encara que l’inici no va ser gaire bo, els nois del CV Terrassa van refer-se i van tornar al camp al segon set molt mes actius en defensa, generant molt joc a la xarxa i molt mes agressius en l’atac, això va marcar la moral de l’equip visitant que veia com ara els costava molt seguir el ritme de joc imposat pel conjunt de Terrassa que aquet cop s’emportava el set amb un parcial de 25-22.

El tercer set va començar amb la mateixa dinàmica de joc amb el conjunt del CVT molt potent i marcant el ritme del joc en tot moment, aconseguint guanyar aquet set per 25-17.

Amb 2 sets a 1 al marcador, va començar el quart set on van tornar a canviar les dinàmiques del partit i els de Roquetes va profitar un seguit d’errors en les recepcions locals per tornar a ficar-se en el partit. Van aconseguir imposar-se en el quart set per un contunden 12-25.

En el decisiu 5è set i amb un punt repartit per a cada equip, els dos conjunts van sortir a la pista molt motivats i cap dels dos volia deixar escapar el punt que quedava en joc.

El marcador va anar avançant punt a punt molt igualat fins arribar al 15-15 on els nervis i el cansanci físic van forçar alguns errors de l’equip local que va acabar perdent després de 2h de partit per 16-18.

Encara resten 3 jornades mes d’aquesta fase on el Senior masculí del Club Voleibol Terrassa continuarà lluitant per mantenir una de les places que donen accés a la fase final d’ascens.

Aquesta semana el senior es desplaça a casa del segon classificat de la lliga, el Volei Víkings Prat.