MónTerrassa
Definida la pretemporada completa del Terrassa FC 20/21
  • CA

Un cop el primer equip ha jugat els dos primers partits preparatoris per a la temporada 20/21 (2-2 al camp del CE Manresa i 1-2 davant l’EC Granollers a l’Olímpic), el Terrasa FC té absolutament definit el calendari definitiu de partits que disputarà aquesta pretemporada abans que comenci la lliga.

L’equip disputarà aquest divendres, 11 de setembre, a les 20h, a l’Estadi Olímpic de Terrassa i davant la UE Sabadell Nord, el tercer amistós de la pretemporada. Dos dies després, aquest diumenge, 13 de setembre, el Terrassa FC es desplaçarà al Municipal Joan Capdevila per jugar contra la UE Tàrrega (19h). La setmana que ve, el dissabte, 19 de setembre, el conjunt de Xevi Molist s’enfrontarà a la UE Rubí per jugar el cinquè amistós de la pretemporada a les 20h a l’Estadi Olímpic. La setmana del 21-27 de setembre, el Terrassa FC jugarà dos partits més: davant la UE Castellar el dimecres, 23 de setembre, a les 20h a l’Olímpic de Terrassa i al camp del CF Igualada el diumenge, 27 de setembre, en una horari per determinar. Els dos dissabtes previs a l’inici de la lliga 20/21, el Terrassa FC jugarà contra dos rivals de Segona Divisió B i tots dos seran a domicili.

Dissabte, 3 d’octubre, el primer equip del Terrassa visitarà l’Estadi Prada de Moles del FC Andorra per jugar contra el conjunt de Nacho Castro el penúltim partit (horari per determinar). Set dies després, dissabte, 10 d’octubre, a les 12h, el Terrassa FC tancarà la seva pretemporada contra la UE Olot a l’Estadi Municipal d’Olot. En total, a falta del Torneig d’Històrics, els partits classificatoris de la Copa Catalunya i el Ciutat de Terrassa, que aquest any no se celebrarà per culpa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus que no permet l’entrada de públic a l’Estadi Olímpic de Terrassa per indicacions de l’Ajuntament de Terrassa, nou partits amistosos que busquen la màxima preparació possible per fer front a la temporada.

Els partits del Terrassa a casa seran, fins que les autoritats sanitàries i municipals no indiquin el contrari, a porta tancada. L’accés a la resta de partits que l’equip jugui fora de l’Olímpic dependrà de la situació sanitària de cada zona i de les decisions que els diferents clubs i les administracions locals portin a terme segons l’evolució de la pandèmia de la COVID-19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa