MónTerrassa
Debut oficial de Mika Mármol amb el primer equip del FC Barcelona
  • CA

El jugador de Terrassa Mika Mármol ha debutat aquest diumenge amb el primer equip del FC Barcelona. Ho ha fet en el partit de Lliga contra el Getafe (0 a 0) quan en els darrers minuts ha entrat en substitució del seu company al filial Alejandro Balde. Ha portat el dorsal 41 a l’esquena i s’ha situat en la posició de lateral esquerra, posició que li és familiar ja que l’alterna amb el de central. Recordem que Mármol ja havia disputat alguns minuts amb el Barça aquesta temporada, però havia estat a la Maradona Cup, competició no oficial.

El jove defensa de la Masia no ha pogut demostrar massa, ja que amb prou feines ha pogut tocar la pilota però l’alegria per estrenar-se amb el Barça de Xavi ho ha compensat amb escreix. A més, ha pogut celebrar que amb aquest empat aconseguit, els blaugrana certifiquen la segona posició a la Lliga, i el passi directe a la Champions.

Mármol s’ha convertit en el cinquè jugador de planter que ha debutat sota les ordres del terrassenc Xavi Hernández des de la seva arribada: Ilias, Jutglà, Álvaro Sanz, Estanis i ara Mika Mármol. A més, aquest curs també han debutat altres joves procedents directament del planter blaugrana com Gavi, Nico, Abde i Balde. En total, 9 debutants de la Masia en una sola temporada, a més d’Eric Garcia, també de la Masia i també debutant aquest curs.

Un somni fet realitat

El jove central ha declarat després del matx: “És un somni fet realitat, han estat pocs minuts, però el més important és el debut. Quan vas convocat sempre et pots imaginar que tinguis algun minut, però és difícil tenir-los amb la plantilla que té el Barça. La feina que fem al Barça B és per poder aconseguir el debut”. A més, ha afegit: “Xavi m’ha dit que gaudeixi i que tingui la pilota”. Finalment, recorda: “Li dedico als meus pares, la meva família i sobretot els meus amics que sempre em donen suport. Em portaré la samarreta i els pantalons”.

L’alegria per veure Mármol saltant a la gespa amb el primer equip ha estat compartida per al seu primer club, el Jabac Terrassa, que ho ha fet extensiu a través de les xarxes socials:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa