MónTerrassa
Debut amb golejada per a la sub21 d’hoquei al Mundial
  • CA

Espectacular debut per a la selecció sub21 d’hoquei al Campionat del Món, a la localittat índia de Bhubaneswar, amb una àmplia golejada contra els Estats Units. El combinat estatal, amb fins a sis jugadors terrassencs que han vist porteria, ha iniciat el seu camí cap al títol amb un triomf per 17 a 0. El partit ha quedat sentenciat ja al període inicial, i els espanyols s’han pogut recrear i gaudir de valent sense preocupar-se pel marcador. Aquest resultat és el més inflat de la història de la competició, fins aleshores establert amb el rècord d’Argentina contra Egipte per 14 a 0.

Gerard Clapés ha estat l’encarregat d’obrir la llauna al minut 6. Un minut després, Manuel Rodríguez Muesmann ampliava la diferència a 2. Pepe Cunill era l’encarregat de transformar un penal, al minut 9; i al 13, Rafa Villalonga pujava el 4t a l’electrònic. La sagnia continuava amb gols de Clapés, al 14, i un altre de Rodríguez Muesmann, al 15. Així doncs, amb un 6 a 0 al primer quart es deixava el partit -corresponent a la primera jornada del grup C- vist per sentència.

Lluny de relaxar-se, la selecció estatal va continuar passant el corró. Bolcada en atac i fent pressió a camp rival, Eduard De Ignacio aconseguia posar el setè gol amb una definició brillant. Gerard Clapés va tenir un quart molt inspirat i va marcar fins a tres gols més en poc més de dos minuts deixant el resultat en 10 a 0. Al tercer parcial, el davanter terrassenc De Ignacio tornava a marcar, per partida doble. S’arribava al 12 a 0. I a l’últim quart, va ser el torn d’estrenar-se Pol Cabré-Verdiell (13-0), Pau Cunill, des del punt de penal (14-0), Jordi Bonastre (15-0), i Guillermo Fortuño -en dos ocasions), posant el 17 a 0 definitiu.

Aquest divendres, a les 10h, Espanya s’enfrontarà a un partit que promet ser molt més igualat, davant de Països Baixos, els quals també han debutat amb golejada, contra Corea (12 a 5).

La llista de jugadors presents al Mundial:

  1. Luis Calzado (RC Polo Barcelona)
  2. Francisco Matorras (RS Tenis)
  3. Jordi Bonastre (Atlètic Terrassa)
  4. Álvaro Portugal (Club de Campo)
  5. Oriol Bozal (Junior FC)
  6. Aleix Vericat (CD Terrassa)
  7. Pau Cunill (Atlètic Terassa)
  8. Ignacio Álvarez (RS Tenis)
  9. Xavier Barrutel (Atlètic Terrassa)
  10. Gerard Clapés (Club Egara)
  11. Borja Lacalle (Club de Campo)
  12. Pepe Cunill (Atlètic Terrassa)
  13. Ignacio Abajo (Club de Campo)
  14. Eduard De Ignacio-Simó (CD Terrassa)
  15. Guillermo Fortuño (RC Polo Barcelona)
  16. Manuel Rodríguez Muesmann (Sanse Complutense)
  17. Rafael Vilallonga (RC Jolaseta)
  18. Pol Cabré-Verdiell (Atlètic Terrassa)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa