El CV Terrassa s’imposa a un Llars Mundet incisiu (3-0)
x
Les noies de l’equip juvenil del CV Terrassa | CV TERRASSA

Dissabte a Bon Aire, les de Dobón i Guil rebien el Llars Mundet, segon classificat fins al mateix dissabte en què van caure a casa del Terrassa per 3-0. Les egarenques conscients de la mala jornada anterior, sortien a pista amb la força de qui vol tornar a recuperar el seu joc. Així amb un joc molt madur per a la joventut de l’equip, les de Terrassa iniciaven un matx complicat per l’entitat de l’equip rival, que en el primer set, marcava un fort joc d’atac molt intel·ligent i que les locals podien contrarestar no sense patir però que de forma molt seria aconseguien conduir pel camí de la victòria.

En el segon set, la reacció local va ser major i amb un molt bon treball defensiu conduït per les dues lliures locals Alim i Martinet que dirigien la defensa per a poder habilitar a les atacants, facilitaven la suma de punts del conjunt local. Gran tasca també del triplet central de l’equip local que amb una tasca molt segura en el bloqueig i contraatac arraconaven els atacs contraris que cada cop els costava més trobar els forats per on puntuar. Ja en el 3r set, on el joc visitant s’intensificava, el conjunt local patia més en la defensa dels atacs per zona 4 a les diagonals però que de mica en mica amb correccions de les lliures la defensa recuperava el control de la situació davant d’un equip visitant molt incisiu en el seu atac.

Amb aquesta victòria les de Terrassa se situen en primera posició de la lliga de campionat que les habilita en posicions per a ser presents a la fase final del campionat de Catalunya. Tanquen aquesta primera volta sense cap derrota i deixen a les seves perseguidores Andorra, a 6 punts de la classificació.