El CP San Cristóbal gairebé s’assegura la permanència
CP San Cristóbal
CP San Cristóbal | D.V.

El triomf d’aquest matí de diumenge al camp municipal de Ca n’Anglada (2-1) gairebé li assegura la permanència al CP San Cristóbal. A la victòria dels d’Oliver Ballabriga se suma la derrota dels quatre últims. Ara, els parroquials són onzens, amb 42 punts, a disset del descens. La promoció d’ascens, en canvi, està molt més a prop. La marca l’Horta amb 50 punts. Amb excepcions, el municipal de Ca n’Anglada ha estat un fortí tota la temporada. El partit ha començat bé, amb un gol d’Àlex Alba al minut 16. I ja a les acaballes de la primera, al 39, ha estat Víctor qui ha fet el 2 a 0. Tot es posava de cara i no semblava que el Reus B pogués reaccionar. Els parroquials han resistit la segona part i el marcador no es movia. Fins que al 89 Oribe ha fet el primer i únic gols dels visitants.