Un CP San Cristóbal seriós viu un moment dolç i torna a guanyar fora (0-1)
Valls-CP Sam Cristóbal
Valls-CP Sam Cristóbal | D.V.

Nova victòria a fora, aques cop a Valls, (0-1) i tres punts més al sarró. El CP San Cristóbal viu un moment dolç de la seva història, i se situa en un lloc de privilegi, cinquè a la classificació de Tercera però amb 23 punts, els mateixos que tercer i el quart, el Manresa i el Vilafranca. Ara per ara són els dels Bages els que van al play-off d’ascensI a només sis dies d’un derbi contra el Terrassa que es presenta més emocionant que mai. Els parroquials són els que més rendibilitzen els seus gols, catorze en 14 jornades, pocs si es comparen amb els rivals directes. Els de Ballabriga ho compensen amb la fermesa defensiva. Només onze gols encaixats.

Avui, el partit a Valls no ha estat gens fàcil. Els de Ca n’Anglada han sortit endollats al partit, tot i que de mica en mica han perdut pistonada. En aquests 45 minuts hi ha poques coses a ressaltar, i els jugadors i tècnics se n’han anat a descansar amb un 0 a 0 al marcador. A la represa, els parroquials, conscients de la importància dels tres punts, han posat una marxas més i han començat a posar setge a la porteria local i a gaudir de bones ocasions. I el joc desplegat ha tingut premi. Al minut 70 de partit, Mario Cantí ha trobat porteria i ha posat el 0 a 1 al marcador, un resultat que ja seria definitiu. Els homes de Ballabriga s’han defensat prou bé en els darrers moments de partit, sense patir amb excés, tot i un ensurt a les acaballes de la perllongació.