El CP San Cristóbal es doctora en pilota parada
El CP San Cristóbal, en el municipal de Ca n'Anglada
El CP San Cristóbal, en el municipal de Ca n’Anglada | Anna Solernou
!--akiadsense-->

Matí de diumenge plàcid al municipal de Ca n’Anglada. El CP San Cristóbal ha lluït màxima efectivitat i un deu en estratègia i ha aconseguit quedar-se amb els tres punts davant de l’Igualada (3 a 1).

Els egarencs han sortit com sempre, amb la moto revolucionada i a intimidar el rival. Els primers vint minuts han estat pels blanc-i-blaus, amb un Igualada que no s’acabava de trobar còmode en un camp que se’ls feia petit. El primer avís del conjunt de Ballabriga ha arribat al 9, amb una falta perillosa a un metre de la frontal. El xut de Júnior ha sortit ajustat al pal protegit pel porter, que s’ha estirat i amb els dos punys ha refusat endavant. Ha estat a la segona ocasió que el killer Zárate no ha fallat. Els espectadors han pogut intuir el gol abans fins i tot que el davanter del Sancris rematés. El córner ha estat llançat amb precisió cap a Zárate que amb la seva potència de salt ha deixat avall el seu defensor i ha col·locat amb elegància la pilota al primer pal, lluny de l’abast d’Albert.

L'onze titular del CP San Cristóbal
L’onze titular del CP San Cristóbal | CP San Cristóbal

La resposta de l’Igualada no s’ha fet esperar. Ha vingut de les botes de Franco que ha fet un retall dins l’àrea i amb cama dreta ha engaltat un fort xut que ha estat desviat per un defensa del Sancri just perquè sortís fregant el travesser. Han estat poc més de deu minuts de domini de l’equip de l’Anoia, en què els parroquials no han tingut la pilota, han baixat el ritme i s’han quedat entaforats al seu camp. Això ha propiciat un atac i gol dels visitants.

L’Igualada l’ha tornat a tenir, al 25, de les botes d’Edi que des de dins de l’àrea ha connectat un xut amb l’esquerre d’aquests que rebota al terra a pocs metres del porter i ha obligat a Lledó a volar per treure-la amb el puny in extremis. Oscar encara l’ha tingut més clara però la seva pilota s’ha estavellat contra la fusta. Però quan semblava que el San Cristóbal només treia aigua, ha arribat el segon. També ha estat de pilota aturada. Un córner al minut 43 des de banda dreta ha trobat el cap d’Oscar Sierra que no ha dubtat a estirar-se a mitja alçada per impactar la pilota amb la testa i perforar la porteria.

Una falta perillosa del San Cristóbal
Una falta perillosa del San Cristóbal | Anna Solernou

Cantí sentencia

El CP San Cristóbal ha sortit endollat a la represa. Al minut 50, una altra vegada a pilota aturada. Ha estat un déjà-vu però amb diferent protagonista. Córner des de banda dreta que ha trobat trepitjant la ratlla de l’àrea petita a Mario Cantí. Lliure de marcatge ha colpejat amb el cap i amb netedat la pilota i l’ha entrat dins. Un tercer gol ha deixat molt tocat l’Igualada.

A partir d’aquí ha estat deixar passar els minuts i gaudir del sol. Fins que al 78, el CP San Cristóbal hauria pogut ampliar el marcador si Júnior no hagués girat el cap en el moment de l’impacte d’un centre lateral. Això ha despertat els egarencs. Poc després, Mario Domingo ha fet lluir Albert amb un gran xut des de fora l’àrea. En el temps afegit, Ruy Gama ha fet valdre la seva velocitat per escapar-se per la banda, llàstima que el seu xut ha sortit massa creuat. Tanmateix, ha estat l’Igualada qui ha retallat diferències amb un golàs de Bernat que des de la línia dels tres quarts ha maquillat la derrota. I amb això s’ha arribat a la fi del partit.

CP SAN CRISTÓBAL: Dani Lledó, Oscar Sierra, Xavi Múrcia, Riqui, Oscar Oliver, Sergi Martínez, Júnior, Joel Sánchez, Éric Zárate (Ruy Gama 62’), Mario Cantí (Ramón Suárez 63’), Mario Domingo (Tom Diawara 79‘)

CF IGUALADA: Albert Alfonso, Nil, Baraldes (Pedro 45’), Joel, Martí, Edi, Llobet (Hichem 35’), Grifell, Franco, Iñaki (Bernat 65’), Oscar