El CP San Cristóbal es mereixia més que un punt a Sant Feliu
Santfelieunc-CP San Cristóbal
Santfelieunc-CP San Cristóbal | D.V.

Un altre bon partit del CP San Cristóbal, aquesta vegada a casa d’un rival dels que està a dalt de la classificació, el Santfeliuenc (1-1). Els de Ca n’Anglada han tingut a tocar els tres punts, però un penal rigorós els ha castigat en excés quan només faltava un quart per acabar. El punt permet als de Ballabriga estar ben tranquils.

Joel, al minut 5, tenia la primera oportunitat. La bola sortia massa alta. Poc després, ha estat Dani Lledó el que ha salvat el que podia ser el primer gol dels locals i del partit. El Sancristóbal ho continuava intentant, ara amb una falta. I al minut 33, els de Ca n’Anglada han obert el marcador. L’autor, Lansana Tom Diawara, amb una rematada des de dins de l’àrea. Amb la victòria dels d’Oliver Ballabriga s’ha arribat a la mitja part. Al 59, les coses se li posaven encara millor al Sancris. Sergi, dels Santfeliuenc, veia la segona groga i era expulsat. Quedaven 30 minuts, amb avantatja al marcador i un jugador més. El Santfe tampoc defallia, tot i que els terrassencs han tingut una bona oportunitat al 64. La pilota s’ha passejat per l’àrea. Un penal a favor dels locals, a 15 minuts del final, els hi ha permès empatar. Els de Ballabriga l’han tingut amb un cop de cap de Junior que ha marxat per molt poc per sobre del travesser. I ja a les acaballes, el porter del Santfe ha salvat el seu equip de la derrota amb una grandíssima aturada.