El CP San Cristóbal suma una setmana més sense perdre
Castelledefels-CP San Cristóbal
Castelledefels-CP San Cristóbal | D.V.

De mica en mica s’omple la pica. El CP continua amb la seva trajectòria impecable i ha sumat un altre punt i una altra jornad sense perdre. Aquest matí ha empatat als Canyars, al camp del Castelldefels (0-0). I això li permet romandre a tocar del play-off d’ascens i mantenir a sis punts el rival d’avui. L’empat es pot considerar just.

Al minut 12, una perillosa relliscada de Cañaveras a punt ha estat d’aprofitar el conjunt parroquial. Ha estat un inici de partit ‘nerviós’. Al 18 ho ha provat Adri Rivas, amb un xut molt desviat, per sobre del travesser des d’un xic més enllà de la frontal. Al 27, Aitor Serrano ha guanyat l’esquena defensiva des de l’extrem dret però la seva centrada, poc precisa, l’h atrapat Carles Segura. Al 31, el Castelldefels ha disposat de dues bones transicions, la primera amb un fora de joc clar de Kike Ramírez. I al 39, Tom Diawara ha xutat de rosca, amb la dreta, des de la part esquerra de l’àrea, que no ha agafat porta i ja sortit desviat. Els parroquials se n’han anat al descans amb un empat a zero al marcador. Els locals han vist dues grogues, gairebé seguides, als minuts 21 i 22. La primera part ha estat molt igualada, sense ocasions massa clares de ningú. El que no ha faltat és molta intensitat i lluita dels dos equips. El fort vent que no ha ajudat als controls i el domini de la pilota.

Tot just començar la segona part, els de Ballabriga han tingut un bon ensurt a la sortida d’un córner. I també ha arribat la targeta pel parroquial Sierra, al 49. No ha estat un partit avorrit. Al 54, un xut llunyà de Tino Mendoza ha sortit per sobre del travesser. En l’atac posterior parroquial ni Tom ni Sergi Martínez han pogut rematar de manera precisa. Poc després, una perillosa centrada de Tom Diawara, amb un refús curt de Yamandú, ha estat refusada i s’ha acabat el perill. S’hi ha tornat el Castelldefels, amb un cop de cap de Joel Coch, a centrada de falta de Vives. Ben dirigit però amb poca força, no ha sorprès Carles Segura. Al 56 ha vist la groga Mario Cantí, la segona per un parroquial. I al 61, Alan, la tercera dels dels Canyars. Al 70, una nova bona opció egarenca, que ha acabat en un xut ‘mossegat’ de Mario Cantí des de la frontal.

El CP San Cristóbal arribava al partit d’aquest matí al camp del Castelldefels amb una trajectòria gairebé immaculada que el deixava en el quart lloc de la classificació, a només dos punts del play-off d’ascens. El rival d’avui era sisè, en la mateixa zona tranquil·la que els parroquials. Però els de Ballabriga tenien un coixí de sis punts sobre els del Baix Llobregat. El CP San Cristóbal presentava sis victòries, sis empats i només tres derrotes, amb 14 gols a favor -potser l’assignatura pendent- i 11 en contra, mostra d’una gran solidesa defensiva, que els col·locava entre els equips menys golejats dels dos grups de Tercera Divisió.