MónTerrassa
El CP San Cristóbal a un pas de la promoció
  • CA
Sants-San Cristóbal | D.V.

!--akiadsense-->

El San Cristóbal toca de peus a terra, però els resultats permeten el somni. Aquest matí de diumenge ha guanyat a Sants, i ja és el quart partit sense perdre. Impressionant els parroquials, que ja tenen 27 punts. Si dimecres, a Reus, obtenen el triomf, en un partit ajornat per la pluja, seran quarts i estaran en llocs de promoció d’ascens.

El San Cristóbal ha obert el marcador al minut 20, en una rematada de Dani Prado des de dins de l’àrea. Eren moments de pressió del Sants, però els de Ca n’Anglada han marcat en la primera que han tingut. El Sants ha tingut les seves oportunitats, i Dani Lledó ha respost de manera brillant. El conjunt d’Oliver Ballabriga ha fet una molt bona primera part. A la represa, els de casa han posat setge a la porteria parroquial, i han gaudit de bones ocasions per fer l’empat. Els San Cristóbal, ha sabut patir, lluitar, anar a totes. El millor era el resultat.

El Sants ho ha donat tot, ha canviat defenses per davanters… El Sancris també l’ha tingut en els contraatacs i ha intentat perdre tot el temps possible. La idea era que no passés res, que els minuts avancessin. Tot i així, amb un equip local que deixava desatesa la defensa, els de Ca n’Anglada han tingut l’oportunitat de matar el partit. Hi ha hagut moments amb fins a nou jugadors del Sants dins l’àrea de Dani. I en una contra perfecta el Sancris ha posat la sentència al dos minuts del final del partit. Ha marcat Tom.

Al Camp de l’energia els parroquials es presentaven amb la moral alta, després de sumar 10 punts en els darrers tres últims minuts i mirar amunt a la classificació.

Classificació

Equips inicials

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa