El CN Terrassa comença amb mal peu la segona fase de Champions

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha començat amb mal peu la segona fase de Champions League. Els terrassencs han perdut, de manera contundent a més, contra el CN Noisy-Le-Sec per 13 a 6, en el primer partit de la jornada corresponent al grup E. La competició s’està duent a terme a la mateixa ciutat francesa. Els terrassencs han d’anar a totes aquest dissabte, en el segon partit de la fase que disputaran contra l’OSC Budapest (15.15h).

El problema ja ha estat de bon inici, quan els jugadors de Dídac Cobacho han saltat a la piscina i han vist com en menys de dos minuts de joc, els francesos ja s’avançaven per 2 gols. Això ha fet que els terrassencs anessin sempre a remolc de l’equip amfitrió, que s’ha mostrat impecable des del minut 1 i que no ha concedit cap opció al seu rival. Han destacat les actuacions dels dos davanters, Marzouki i Petkovic, que s’han anotat quatre i cinc gols, respectivament. Al segon període, el Noisy ja guanyava per 4 a 0 i deixava clar qui seria el guanyador del partit. Només Barroso ha pogut parar la sagnia i anotar el primer gol pel CN Terrassa.

Però quan semblava que no podia anar pitjor, els de Cobacho s’han acabat d’ensorrar, en veure que no podien fer res davant l’allau ofensiu francès. Amb un altre parcial de 3 a 0 (Marzouki i Do Carmo, per partida doble) la situació ja era més que preocupant: l’electrònic marcava 7 a 1. Un dolorós correctiu. Sánchez ha pogut aprofitar la superioritat numèrica i ha retallat distàncies. Però ha estat un vist i no vist, perquè el Noisy amb dues dianes seguides ha arribat al descans amb 9 a 2.

A la represa, el partit ha entrat en una dinàmica intranscendent d’intercanvi de gols. Carrillo i Barroso han estat els autors dels dos gols egarencs, deixant el marcador en 11 a 4, al final del tercer període. En l’últim quart, Barroso ha tornat a perforar la porteria francesa de penal i Guitérrez ha posat el 13 a 6 definitiu en els darrers trenta-sis segons de joc.