El CN Terrassa tanca el Campionat Open Absolut i Júnior amb tres medalles

El Club Natació Terrassa (CNT) va obtenir tres medalles (dues de plata i una de bronze) en les dues darreres jornades del XXII Campionat d’Espanya Open Absolut i del XXXVIII Campionat d’Espanya Júnior d’Hivern en piscina de 50 metres que es va celebrar a la piscina municipal Virgen del Carmen de Torremolinos (Màlaga). La competició va aplegar 765 participants de 181 clubs diferents i, com a clau d’accés per a les cites internacionals de la temporada, va reunir el bo i millor de la natació estatal.

Mario Mollà va aconseguir la medalla de plata en categoria absoluta jove en els 50 m lliures amb un registre de 22.90, marca que el va situar en el cinquè lloc de la classificació general. El segon èxit de la delegació local va arribar de la mà del nedador Eric Rodelas, plata en categoria absoluta jove en 200 m braça amb un crono de 2.21.44, temps que li va proporcionar l’onzena plaça de la general. Finalment, el relleu masculí júnior de 4×200 m lliures, format per Guillem Pérez, Joan Ruiz, Oriol Pérez i Adrià Roy, va penjar-se la medalla de bronze amb una marca de 7.46.37.

Cinc finalistes A

Al marge dels podis, el Club Natació Terrassa va acumular cinc places de finalista A. En categoria absoluta, el nedador Miguel Durán va ser cinquè en els 400 m lliures (3.56.02), mentre que Ferran Siré va ocupar el desè lloc (3.58.50). Mario Mollà, al seu torn, va ser quart en els 50 m papallona (24.29). Les altres dues posicions de privilegi van arribar en categoria júnior. Adrià Roy va classificar-se setè en els 50 m lliures (24.05) i el relleu masculí de 4×100 m estils, integrat pels nedadors Oriol Pérez, Guillem Pérez, Adrià Roy i Joan Ruiz, va classificar-se novè amb un temps de 4.01.20.