CN Terrassa suma 12 medalles
Equip Junior Natació | Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa va assolir dotze medalles (cinc d’or, cinc de plata i dues de bronze) en el Campionat de Catalunya Júnior de natació que va celebrar-se els dies 15 i 16 de juliol a les instal·lacions del CN Mataró. El club, a més, va totalitzar divuit places de finalista A, una actuació notable que el va situar en el tercer lloc de la classificació masculina per equips i en el sisè de la classificació femenina i de la conjunta.

Jordi Pérez va sobresortir en adjudicar-se dos títols i penjar-se dues medalles de plata en la categoria 17 anys. Va vèncer els 200 m estils (2.08.30) i els 100 m lliures (54.12) i va ser segon en 100 m braça (1.06.44) i 200 m braça (2.25.78). Guillem Lázaro també va brillar en la categoria 17 anys en proclamar-se campió en 100 (57.14) i 200 m papallona (2.06.82) i en obtenir el bronze en 400 m estils (4.46.32). L’altra medalla d’or va arribar de la mà de Gabriel Gómez, guanyador dels 50 m papallona 18 anys (25.70), títol que va arrodonir amb una plata en 50 m lliures 18 anys (24.09).

Les proves de relleus masculins van proporcionar els altres tres podis. El quartet format per Gómez, Roger Solé, Lázaro i Pérez va ser plata en 4×100 m lliures (3.38.12), mateix èxit que van aconseguir Pérez, Lluís Deixt, Lázaro i Solé en 4×100 m estils (4.02.14). Així mateix, Lázaro, Gómez, Gabriel Pastor i Pérez van penjar-se el bronze en 4×200 m lliures (7.57.94).