MónTerrassa
El CN Terrassa premia la fidelitat i la dedicació esportiva del club
  • CA

El Club Natació Terrassa ha celebrat un acte d’homenatge als socis que porten 25 i 50 anys de fidelitat amb l’entitat i de reconeixement a la dedicació esportiva. L’acte es va celebrar a l’Auditori Municipal de Terrassa el passat dijous 10 de març, on es van aplegar fins a 200 convidats i va comptar amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; del primer tinent d’alcalde, Isaac Albert; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, i el regidor del grup polític del PSC, Alfredo Vega. L’esdeveniment, presentat per la periodista Maria Guixà.

En el parlament inicial, el president del CN Terrassa Joan Herrera va expressar la seva satisfacció per viure “la primera gala d’aquestes característiques”. Va adreçar part del seu discurs als esportistes i tècnics, tot destacant “els èxits de la temporada 2020-2021” que va definir com “esplèndida, amb diverses fites inèdites en els gairebé 90 anys d’existència del club”, i també als socis del club des de fa més de 25 o 50 anys: “Avui us guardonarem sent conscients que cap reconeixement pot compensar dècades de fidelitat“, va exposar.

Acte d’homenatge als socis i millors esportistes del CN Terrassa | Javier Díaz

Tot seguit, es va homenatjar els socis que han confiat en el CN Terrassa durant 25 anys, que van ser distingits amb l’escut d’argent, i els tretze socis que han estat fidels a l’entitat durant 50 anys. Agustín Ferran, Albert Flotats, Manoli Garcia, Guillem Jiménez, José López, Manuel Luque, Joan de Déu Morata, Josep Manel Pueyo, Xavier Ricart, Francisco Santander, Fernando Santander, Rosa Susana i Jordi Martí van rebre l’escut d’or.

Acte d’homenatge als socis i millors esportistes del CN Terrassa | Javier Díaz

Després dels guardons als socis, el protagonisme va recaure en els esportistes i equips més destacats de la temporada 2020-2021, una seixantena, en un reflex de la poliesportivitat del club i de la bona salut esportiva que presenta. Pel que fa al waterpolo, els noms propis van ser les medallistes de plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña, que van rebre un homenatge ben merescut al final de l’acte. Totes tres passaran a la història del club després d’haver aportat a l’entitat les tres primeres medalles olímpiques després de 90 anys d’existència. També van ser premiades les campiones del món júnior Martina Cardona i Paula Camus, els medallistes de plata al Campionat d’Europa Cadet Masculí Dorian Acuña i Daniel Díaz i la medallista de bronze al Campionat d’Europa Cadet Femení Daniela Quinzada. En la secció de natació, van ser reconeguts, entre d’altres, els mèrits de Miguel Durán, Ferran Siré, Mario Mollà, Eric Rodelas, David Benítez i Aida López.

Al seu torn, l’alcalde Jordi Ballart va comentar que el CN Terrassa “és un dels pilars més potents i transversals de tot el mapa esportiu terrassenc”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa