El CN Terrassa goleja el Boadilla i suma el primer triomf en lliga

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa va golejar el CDN Boadilla (17-1) en partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Xavi Pérez no va tenir pietat d’un nouvingut a la categoria i va obtenir el primer triomf de la temporada amb tota rotunditat.

Després de les derrotes contra el Sabadell i el Sant Andreu, les egarenques van demostrar des del principi la seva fam de victòria. Liderades pel trio format per les internacionals Pili Peña, Bea Ortiz i Paula Leitón, autores de catorze dels disset gols, el CN Terrassa va solucionar el partit per la via ràpida. En menys de sis minuts de joc, va encadenar un concloent 4 a 0, amb Peña i Leitón com a artífexs.

Les madrilenyes van aturar l’allau momentàniament de la mà de Ramos. En el segon quart, la dinàmica no va variar. Les de Xavi Pérez van continuar ampliant la diferència davant un rival superat. Peña va anotar el 5 a 1. Poc després, Leitón va marcar dos gols en menys d’un minut i Bea Ortiz, a set segons del descans, va enfilar l’electrònic fins al 8 a 1. A la represa, les terrassenques van seguir amb l’accelerador premut. Van mantenir la porteria a zero i van superar un cop rere un altre la defensa visitant. Ortiz, com Leitón, va batre dues vegades Moreno en menys d’un minut (10-1). Peña i Leitón en van prendre el relleu.

Gairebé sobre la botzina del final del tercer període, Júlia Rodríguez va col·locar el 13 a 1. En els últims vuit minuts, res de nou. El conjunt de Xavi Pérez va certificar un triomf balsàmic amb un parcial final de 4 a 0, obra de Ortiz, per partida doble, Marta Samper i Noelia Cuenda. Visita al CN Mataró El CN Terrassa visitarà el CN Mataró en partit corresponent a la 4a jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El matx se celebrarà a la piscines Joan Serra el dimecres 23 d’octubre a les 13.00h.