MónTerrassa
El CN Terrassa es classifica per a la tercera fase de la Champions
  • CA
Celebració del sènior de waterpolo amb l'afició després de la classificació
Celebració del sènior de waterpolo amb l’afició després de la classificació | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha superat còmodament l’Estrasburg (13-6) en el tercer i darrer partit de la segona fase de la Champions League. El conjunt de Dídac Cobacho accedeix així a la tercera fase de la màxima competició continental com a primer de grup, de manera que s’enfrontarà a un segon dels altres tres grups de la competició. El rival dels egarencs serà l’Oradea romanès, el Vouliagmeni grec o el Sintez Kazan rus. Cal destacar que és el segon cop a la història que el club assoleix aquest èxit i, a més, de forma consecutiva.

El CN Terrassa ha encarat el triomf ben aviat. Ha sortit molt més intens que el seu rival i ha encadenat un parcial de 5 a 0 que ha deixat el conjunt francès sense resposta. Ricard Alarcón, Sergi Mora, Jordi Chico i Bernat Sanahuja, en dues ocasions, n’han estat els protagonistes. Jablonski, en superioritat numèrica, ha signat la modesta rèplica visitant (5-1). La dinàmica no ha variat en el període següent. L’Estrasburg ha seguit sense inquietar l’equip de Dídac Cobacho, que no ha fet altra cosa que incrementar la renda fins al 9 a 3 amb què s’ha arribat al descans. Amb el matx resolt, els egarencs s’han limitat a gestionar la renda adquirida i el partit s’ha equilibrat. Els dos parcials finals, 2-1 i 2-2, han enfilat l’electrònic fins al 13 a 6 definitiu.

L’equip de Dídac Cobacho va començar a encarrilar la classificació divendres amb un triomf treballat contra l’Steaua de Bucarest per 12 a 9 (3-2, 2-2, 5-2 i 2-3). Els terrassencs van fer un pas de gegant dissabte en el segon partit contra el Sabac, al qual van derrotar per un clar 12 a 5 (4-1, 1-0, 3-1 i 4-3) gràcies a una exhibició defensiva imponent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa