MónTerrassa
El club de golf El Prat acull l’inici del nou circuit Spain Golf Tour
  • CA

El Real Club de Golf de El Prat, ubicat a Terrassa acollirà l’inici de la nova etapa del circuit nacional de la PGA, que enguany porta per nom “Spain Golf Tour 50º aniversario”, en homenatge al mig segle de vida de l’associació de professionals més antiga de l’Estat. D’aquesta manera, la prova Open de Barcelona tindrà lloc del 5 al 9 d’abril a les instal·lacions del club terrassenc amb la presència d’un dels grans professionals del circuit europeu i soci del club vallesà, Pablo Larrazábal. No serà l’única estrella que es podrà veure, ja que també hi participaran golfistes de la talla d’Álvaro Velasco. Ja són set les edicions que El Prat s’encarrega d’obrir la competició nacional de la PGA.

El torneig es desenvolupa al llarg de tres jornades, del 6 al 8 d’abril, en la modalitat individual stroke play amb tall al segon dia. D’aquesta manera, del màxim de 144 jugadors que s’ha establert que hi podran participar, només els 40 que quedin primers podran passar a la final i optar a la bossa de premis. També es donarà l’oportunitat als amateurs de participar en la modalitat handicap 4,4 o inferior, i així poder competir amb els professionals.

El dia 5 d’abril és el dia destinat a l’entrenament oficial del recorregut rosa del RCF El Prat, considerat un dels més exigents del club i dissenyat per l’australià Greg Norman, conegut amb el sobrenom de Tauró Blanc. Com a colofó de l’Open, alguns professionals jugaran un Pro-Am el dia 9, amb socis i amics d’El Prat.

Pablo Larrazábal, imatge principal del torneig, ha manifestat que “aquesta competició em fa especial il·lusió. Velasco em va proposar col·laborar amb el torneig, i així ha estat, obrint el Circuit en aquest 50è aniversari i jugant-hi, justament en el lloc on vaig començar i que em va ajudar a arribar on sóc avui dia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa