MónTerrassa
Claudia Villalba al 39è Memorial Joaquim Blume
  • CA
Claudia Villalba al 39è Memorial Joaquim Blume | cedida

!--akiadsense-->

Aquest dissabte 1 de novembre s’ha celebrat a la ciutat de Barcelona el 39è Memorial Joaquim Blume de Gimnàstica Artística que ha reunit destacats i destacades gimnastes internacionals, entre els quals l’actual campió del món de gimnàstica artística masculina, Artur Dalaloyan. El Blume és el torneig de major prestigi de l’Estat, i es du a terme cada dos any.

El torneig ha comptat amb la presència, per quarta edició consecutiva, d’una gimnasta del Club Gimnàstic Terrassa, l’actual campiona de Catalunya Claudia Villalba, que en estar encara en el seu primer any com a júnior, ha participat fora de concurs. En la darrera edició havia estat Marta Sànchez, i les dues anteriors, Laura Gamell, la qual cosa situa la gimnàstica de la nostra ciutat en el seu màxim nivell. Tot i no figurar en la classificació oficial, i tenint en compte que Claudia era la gimnasta més jove de totes les participants, la seva actuació ha estat molt remarcable, desenvolupant-se amb gran seguretat en tots els aparells, i brillant especialment en assimètriques i terra. Villalba encara el 2019 com una de les més fermes promeses de la gimnàstica catalana, amb l’objectiu de consolidar-se abans de fer el salt a la categoria sénior.

Els guanyadors del torneig han estat el rus Artur Dalaloyan en categoria masculina, i la ucraniana Diana Varinska en femenina, que han dut a terme una destacada actuació, en un pavelló de la Vall d’Hebron ple a vessar, amb les entrades exhaurides des de l’endemà de posar-se a la venda. La passió per la gimnàstica artística s’ha disparat els darrers anys al nostre país i ha fet que el pavelló quedés petit.

D’altra banda en el mateix pavelló s’ha dut a terme el diumenge dia 2 el campionat de Catalunya de Clubs, en el qual el Gimnàstic Terrassa ha participat amb dos equips, el de nivells 5 a 10 de Via Olímpica, integrat Carla Martin, Paula Flores, Alma Freixes, Mariona-Fu Sacristán, Iris Espigares i Clara Navarro, i el de nivells 1 a 4, integrat per Noa Granados, Laura Garcia, Judith Santamaria i Lucia López. El primer ha finalitzat la competició en cinquena posició, i el segon en vuitena.

Aquesta ha estat una competició que es du a terme pràcticament en la pretemporada del present curs, que iniciarà el seu calendari de competicions regular a partir del mes de gener.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa