MónTerrassa
Ciclisme Vallès suma dos podis al Ciclocròs de Sant Joan Despí
  • CA

L’Escola de Ciclisme Vallès va aconseguir dos podis en la competició de Ciclocròs a Sant Joan Despí. Un total de quinze corredors terrassencs es van presentar en la cursa disputada el passat diumenge, 21 de novembre, a les instal·lacions del municipi del Baix Llobregat. Va ser el segon club amb més representació de mainada, i els resultats van ser igualment bons. Destaca, especialment, els podis assolits per Àlex Hernández, segon en la categoria de prebenjamins; i de Martí Tudó, tercer en la categoria masculí de benjamí.

Al seu costat, la resta d’egarencs van tenir les següents classificacions:

A la categoria benjamí en categoria masculina: 11è Jan Raventós 13è Aniol Gil i 18è Enzo Molina. En principiants, gran debut d’Erik Fernández amb una 9a posició i Mario Ordoñez 26è i 18è Max Ballesteros. En la categoria aleví, 12è Enric Tudó, 13è Hugo Guardia i 14è Marti Hueso. En la categoria femenina, 5a posició de Laura del Pino. En la categoria infantil, debut d’Albert Fort amb la 34a posició i acompanyat pel seu company Jan Rueda amb la 35a posició. En la categoria cadet, 14a posició d’Aitor Rueda. Aquest darrer, ha posat punt i final a la seva vinculació amb l’Escola Ciclisme Vallès i la temporada vinent serà integrant del cadet del CC Sant Boi – Trek Quadis, equip que disputa totes les seves proves tant a nivell nacional com estatal.

La pròxima cita de l’Escola de Ciclisme Vallès serà aquest diumenge 28 de novembre a Vic.

Jornada de ciclisme escolar

D’altra banda, l’Escola Ciclisme Vallès i el Consell Esportiu Vallès Occidental Terrassa van organitzar aquest dissabte, 20 de novembre, la segona jornada de ciclisme, dins dels Jocs Esportius Escolars. Va tenir lloc al Circuit Municipal de Ciclisme i va comptar amb una bona colla d’infants. Entre la primera i la segona jornada hi han participat 40 nens/es, en una cursa que es divideix per categories, dins d’un circuir mixt i amb jocs d’habilitat.

Des de l’escola fan un balanç “positiu” d’aquestes jornades d’iniciació, i asseguren que després de l’any de pandèmia, s’ha pogut detectar un increment en la participació. Encara resta una tercera jornada que tindrà lloc el pròxim 11 de desembre, de quatre a sis de la tarda.

2a Jornada Cursa Escolar Terrassa | Escola Ciclisme Vallès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa