MónTerrassa
El CF Matadepera presenta oficialment els seus equips
  • CA
El CF Matadepera presenta oficialment els seus equips
El CF Matadepera presenta oficialment els seus equips | cedida

!--akiadsense-->

La temporada 2019/20 el CF Matadepera compta amb més de 300 jugadors/res que formen part dels 20 equips del Club. El president, Enric Barrull, després de donar la benvinguda als assistents, va destacar la necessitat d’ampliar les instal·lacions, com la construcció d’un camp de futbol 7 i zona de vestidors, per oferir unes millores a la important demanda existent.

Barrull va apuntar que s’està treballant aquest temi conjuntament amb l’Ajuntament de Matadepera qui va presentar en el seu programa electoral aquestes millores com un dels seus objectius. A continuació, el representant federatiu David Rodríguez es va dirigir als assistents donant les gràcies pel seu suport i destacant les virtuts que té aquesta pràctica esportiva, entre elles, el fet de caire solidari.

Posteriorment es va donar pas a la desfilada de tots els equips que formen part, aquesta temporada 2019/20, del CF Matadepera. L’ordre de desfilada va ser de les categories més petites a les més grans, iniciant aquesta l’equip amb els jugadors més menuts del club, el Prebenjamí “C”.

– 3 Prebenjamins

– 3 Benjamins

– 4 Alevins

– 4 Infantils

– 3 Cadets

– 1 Juvenil

– 2 Sèniors

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa