MónTerrassa
Un centenar d’esportistes participen en el Clínic BBVA Hockey Plus
Foto de grup del clínic BBVA Hockey Plus
Foto de grup del clínic BBVA Hockey Plus | Fupar

!--akiadsense-->

Després de l’èxit de la temporada passada, aquest passat dissabte 15 de febrer, l’Estadi Municipal d’Hockey Martí Colomer de Terrassa ha acollit la tercera edició del Clínic BBVA Hockey Plus, un entrenament inclusiu d’hockey liderat per jugadors de les lligues de Divisió d’Honor d’hockey. La trobada esportiva, organitzada per la Federació Catalana de Hockey i FUPAR, amb el suport de Línia 22 i BBVA, ha comptat amb una participació de cent jugadores i jugadors amb discapacitat intel·lectual de la Lliga BBVA Hockey Plus; 18 jugadores i jugadors de les lligues de Divisió d’Honor dels equips egarencs Club Egara, Atlètic Terrassa, Línia 22 i CD Terrassa, i 40 voluntaris i voluntàries de BBVA, que han donat suport durant l’esdeveniment.

A l’acte també hi ha assistit els presidents dels clubs, així com l’Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; el regidor d’esports Miguel Ángel Moreno i la Tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares. L’esdeveniment també ha comptat amb l’assistència del president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell.

clínic BBVA Hockey Plus
clínic BBVA Hockey Plus | Fupar

!--akiadsense-->

L’activitat central de la jornada ha consistit en què jugadors d’Hockey Plus, acompanyats dels seus entrenadors habituals, realitzin un circuit tancat d’exercicis de perfeccionament, on treballaran la conducció clàssica, el xut a porteria, els passes o el dribbling. Aquesta vegada, com a novetat, no només van ser els jugadors de Divisió d’Honor qui van potenciar l’aprenentatge de noves habilitats esportives, sinó que les persones amb discapacitat també van liderar una part de l’entrenament dirigit als voluntaris de BBVA, que mai abans havien agafat un estic de hockey. Amb aquesta acció es va afavorir el lideratge actiu i es van posar en valor les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual en l’àmbit esportiu.

Els jugadors de la lliga BBVA Hockey Plus pertanyen a diferents entitats o escoles d’educació especial del territori i participen en aquesta lliga conjuntament amb nou clubs d’hockey catalans: Club Egara, Atlètic Terrassa HC, CD Terrassa, Barça, Junior FC, RC de Polo, Catalonia HC, Línia 22 HC i Iluro HC.

clínic BBVA Hockey Plus
clínic BBVA Hockey Plus | CD Terrassa Hockey

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa