MónTerrassa
El cadet del CV Terrassa, cinquè malgrat la derrota
  • CA

VOLEI CANET 3 – 0 CV TERRASSA TEKNOPOINT

El cadet del CV Terrassa
El cadet del CV Terrassa | cedida

!--akiadsense-->

Acaba la 1a fase per a l’equip cadet masculí del CV Terrassa, aconseguint una molt treballada 5a plaça en el seu primer any com a jugadors federats. L’equip de Terrassa no es jugava res en aquest partit, i havia de sortir amb calma a treballar el que s’havia practicat durant les últimes setmanes.

El rival, Volei Canet, compta amb alguns jugadors amb un fort atac que va complicar la vida en defensa. Si a això li afegim que els joves egarenses no van jugar molt concentrats ni organitzats, el resultat va ser una suma d’errors no forçats, posant-li-ho fàcil al rival.

L’equip local jugava amb relativa velocitat sobretot gràcies a la distribució de la seva colocador, i els cadets no van ser capaços de donar-li a la bola la velocitat amb la qual ells se senten còmodes treballant. El bloqueig no acabava de col·locar-se bé, deixant venuda a la 2a línia defensiva i la recepció no funcionava.

El primer i segon set van ser molt igualats, però la mala recepció dels egarenses impedia que l’equip pogués ser efectiu en atac. A meitat de set aconseguíem fer mal amb el servei de Bruno Bobadilla, però no va ser suficient per a fer-se amb cap dels sets. Només en el tercer set l’equip va ser capaç d’anar avançat en el marcador, però una sèrie d’errors defensius li donava avantatge als locals. Cal destacar el treball defensiu de Paul Pacheco que excepte alguns punts in extremis que van donar a l’equip una mica de respir.

En un intent de parar als atacants, des de la banqueta, es va decidir treure a Teddy Gonzalez per a guanyar altura en la xarxa i seguretat en recepció, però no va ser suficient per a parar als locals, que van aconseguir tancar el set sense molts problemes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa