Bones notícies per al tennis i l’hoquei del CD Terrassa Hockey

Bones notícies per a les seccions de tennis i d’hoquei del CD Terrassa Hockey. Per una banda, un total de tres jugadors de l’entitat esportiva terrassenca van estar presents en els Màsters Copa Catalunya de tennis, unes competicions en les quals hi han participat els millors 8 jugadors de la província de Barcelona durant la temporada 2022.

José Rodríguez va finalitzar el Màster Copa Catalunya sènior +40 en segona posició. Per la seva banda, David del Moral va perdre la semifinal contra el seu amic i company d’equip José Rodríguez. I, finalment, Marc Molina va entrar dintre de la llista de 8 jugadors que disputarien la competició en categoria juvenil. Des del club han volgut mostrar el seu “orgull” perquè tres jugadores de Les Pedritxes “hagin tingut l’oportunitat de participar en una competició tan reconeguda”.

Juvenil masculí de hoquei del CD Terrassa | CDTH

El juvenil masculí d’hoquei, a la fase final de la Copa d’Espanya

D’altra banda, de divendres a diumenge de la setmana passada (del 18 al 20 de novembre) es va disputar a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey, una de les fases sector corresponent a la Copa d’Espanya. Se’n van organitzar un total de 4, repartides arreu del país. En aquesta, s’hi comptava amb l’equip juvenil masculí de Les Pedritxes, amfitrions, que van jugar i van imposar-se en un total de 3 partits. Gràcies a la suma del bon grapat de punts, els terrassencs s’han garantit la classificació per a la fase final de la Copa d’Espanya juvenil.

El primer rival de la fase classificatòria va ser el Club Egara B, al que van superar per un clar 5 a 1. El segon partit el va disputar contra el Castelldefels, amb un resultat final de 2 a 0 a favor. Finalment, els vermells se les van veure contra el CH Xaloc, a qui van guanyar per 3 a 1. El CD Terrassa Hockey ja entrena per preparar la fase final de la competició que promet ser molt emocionant.