Bon debut a la tercera catalana del juvenil del CV Terrassa
Juvenil del CV Terrassa
Juvenil del CV Terrassa | cedida

Bon debut a la 3ra catalana del juvenil del Cv Terrassa, victòria a casa contra el Sant Quirze Verd per 3-1. Tot un inici irregular de les locals, que cedien el primer set per 17-25 fruit dels errors no forçats davant d’un rival amb molta entitat i bon joc, les de Dobón i Guil van saber trobar el camí per a sobreposar-se i guanyar el segon set amb solvència 25-14.

Aquest segon set ja va recordar l’equip sots campió de la temporada passada, amb un joc més alegre i ràpid on les defense davant dels durs atacs rivals aconseguia fer-se forta i poder fer una molt bona transició a l’atac. Ja en el 3r set amb un parcial similar al segon, el rival intentava portar la direcció del partit però les egarenques molt fermes defensivament i molt intel·ligents en l’atac s’enduien un set crucial per al desenllaç del partit.

El 4rt i últim set, va ser molt disputat, on el Sant Quirze va estrènyer les línies defensives dificultant les sortides en atac de les locals que els costava trobar el forat per a poder puntuar. Amb un 25-23, el Terrassa es posava amb un 3-1 al marcador que les donava la victòria en la primera jornada en la nova categoria. Bon inici de l’equip que la setmana vinent es desplaça a Gavà per a jugar amb un altre rival de gran entitat i experiència.