MónTerrassa
Barça i Espanyol, atraccions del 27è Torneig de Futbol Base
  • CA
Presentació del 27è Torneig de Futbol Base
Presentació del 27è Torneig de Futbol Base | CN Terrassa

!--akiadsense-->

Del divendres 30 d’agost al diumenge 1 de setembre, el Club Natació Terrassa organitzarà el 27è Torneig de Futbol Base. Enguany, la competició comptarà amb el gran al·licient de la participació del Barça, que, juntament amb l’Espanyol, aportaran brillantor a un torneig de prestigi ja consolidat en el calendari de pretemporada de les categories inferiors. Un total de 16 equips de vuit clubs diferents integraran el quadre, que contempla un total de 32 partits. Al marge dels clubs esmentats i del CN Terrassa, prendran part en l’esdeveniment la Damm CF, la UE Cornellà, el CF Reus, el CE L’Hospitalet i el Club Gimnàstic Manresa.

El torneig ha estat presentat aquesta tarda en una roda de premsa que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del CN Terrassa, Cristina Rey, i del coordinador de la secció de futbol del club, Héctor Ibarra.

Un torneig madur i amb prestigi

En el torn de parlaments, Rey ha remarcat que el fet de parlar d’una vint-i- setena edició “demostra la maduresa que ja ha adquirit un torneig, que, des que va crear-se, ha anat acumulant solidesa i prestigi, de manera que, avui, ja té un lloc preferencial en el calendari de pretemporada del futbol de categories inferiors”. “És una cita absolutament consolidada en l’agenda esportiva de la ciutat de principi de temporada i reflecteix la capacitat del club per organitzar esdeveniments esportius de nivell al llarg del temps”, ha afegit la vicepresidenta. Per la seva banda, Héctor Ibarra ha explicat que el torneig manté les tres categories habituals, aleví, infantil i cadet. Les categories cadet i infantil, integrades per quatre equips, es desenvoluparan pel sistema de lligueta de tots contra tots. Al seu torn, la categoria aleví està formada per dos grups de quatre equips. Els dos primers de cada grup accediran a semifinals. Els guanyadors d’aquests partits jugaran la final, mentre que els perdedors disputaran el matx pel tercer i quart lloc. Per la seva banda, el tercer i quart classificat de cada grup jugaran la fase de consolació.

El coordinador de la secció ha subratllat que el cartell compta amb la presència dels equips catalans més destacats en matèria de futbol formatiu com són el Barça, l’Espanyol, la Damm i el Cornellà. “La novetat d’enguany és el Reus, un club històric que, tradicionalment, compta amb bons equips de futbol base”. Ibarra ha recordat que l’accés als partits del torneig és gratuït, ja que la voluntat del club és “obrir-lo a tothom”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa