L’Atlètic Terrassa clou la seva participació a Europa amb una golejada

L’Atlètic Terrassa ha tancat la seva participació a l’Euro Hockeu League amb una golejada davant de l’Arminen per 7 a 2. D’aquesta manera, els de Can Salas s’han tret una mica l’espineta de caure a quarts de final contra el Bloemendaal per 1 a 3. Aquest partit era important per sumar punts en el rànquing general de la competició. Ha estat una veritable llàstima que els de Xero Gasol se les tinguessin tant aviat contra el vigent campió, ja que les expectatives de poder repetir una final, i qui sap, guanyar-la, eren altes.

El matx va tenir un nom propi: Pau Cunill. El terrassenc va ser l’autor de fins a quatre gols aquest dissabte. Dos d’ells en prou feines uns segons de diferència i que va deixar el partit prou encarrilat (0-1 i 0-2, minut 11). Malgrat que els austríacs van retallar distàncies de l’estic de Dominic Huer, al minut 13, abans d’arribar al descans, el mateix Cunill va materialitzar el tercer (minut 24). La pausa no va refredar en absolut el jugador egarenc que tres minuts després de tornar a saltar a la gespa col·locava el quart (minut 33). Pol Cabré-Verdiel, al minut 35, i Quim Malgosa, al 39, també van voler sumar-se a la festa deixant ja el partit totalment sentenciat. Pepe Cunill, posteriorment al minut 55, encertava a la porteria contrària per deixar el marcador en el 2 a 7 definitiu.

Per la seva banda, el Club de Campo lluitarà per la medalla de bronze de l’EHL després de ser derrotat en el partit de semifinals contra el mateix Bloemendaal (per 0 a 3), que és de nou el ferm candidat a revalidar el títol europeu. Els seus respectius rivals encara estan per definir en els partits que tindran lloc aquest diumenge. Ambdós disputaran els seus partits per les medalles aquest dilluns, 18 d’abril.