MónTerrassa
Una de freda i una de calenta per al camp de futbol de Can Boada
  • CA

L’atac vandàlic a les banquetes del Club de Futbol de Can Boada de Terrassa ja són història. A mitjans del mes d’agost, l’entitat denunciava els continuats danys que patien les seves instal·lacions, ubicades al camí de Can Boada. Uns desperfectes que ja havien suposat per a l’entitat esportiva una despesa adicional de més de 3.000 euros. En el darrer atac les dues banquetes havien quedat totalment destrossades i reclamaven haver de fer-se de cap a peus.

Aquesta setmana, el CF Can Boada ha pogut anunciar que les banquetes han pogut ser arreglades i llueixen de manera esplèndida. L’entitat ha aprofitat per agrair les múltiples mostres “de solidaritat i estima rebudes”, tot i que han aprofitat per lamentar, en aquest apartat, la poca implicació que ha tingut la regidoria d’Esports per solucionar el problema. “Hem trobat a faltar el principal actor de la ciutat, l’Ajuntament de Terrassa”, afirmen.

Tanmateix, la felicitat mai és completa. Ja que com han penjat també a les xarxes socials, després de mostrar la imatge resultant de les obres i treballas realitzats al camp, també han afegit un parell de fotografies d’un nou atac d’incivisme. En aquesta ocasió, els autors han trencat una part de la reixa del camp pròxima a la porta d’entrada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa