MónTerrassa
Atac vandàlic al camp de futbol de Can Boada de Terrassa
  • CA

Un nou atac vandàlic ha indignat moltíssim al CF Can Boada de Terrassa. Els fets han passat a les instal·lacions del camp de futbol municipal, al camí de Can Boada. El club ha denunciat a través de les xarxes socials ser víctima, un cop més, de l’incivisme d’alguns, “ni en vacances descansen”. Les banquetes del camp han quedat totalment destrossades i s’hauran de refer de cap a peus. No és l’únic problema que tenen ja que lamenten que es troben amb gent que envaeix el camp sense cap permís i que provoquen danys a la gespa i al mobiliari, a més de crear enfrontaments amb el personal del club que demanen respecte.

“Tot això se suma a les nombroses denúncies que ja hem fet, i no només nostres, sinó de molts altres clubs, que ho patim amb molta freqüència”, critiquen. Des del club de futbol Can Boada asseguren que per culpa d’aquests atacs vandàlics ja porten aquest 2021 prop de 3 mil euros en reparacions, un pressupost inassumible per una entitat de les seves carcterístiques. “Un cop més, creuem els dits perquè no torni a passar…”, acaben el post.

Fa tan sols cinc setmanes, a principis del mes de juliol, que el club tornava a fer públic l’estat lamentable en què s’havia trobat les instal·lacions, amb els panys forçats, les portes destrossades, canonades arrancades, estanteries trencades, la roba dels futbolistes pel terra i estripada, o fins in tot l’aparell de l’aire condicionat robat, a més de destrossar els cables de l’electricitat. “Vergonya i impotència”, va expressar aleshores davant d’uns fets igual de greus, o més, que els ocorreguts ara.

El CF Can Boada està ja preparant la nova temporada a la categoria de 4a Catalana, i ho fa amb l’anunci pràcticament diari de noves renovacions de futbolistes importants per a la plantilla i fins i tot d’alguns fitxatges, com per exemple la nova incorporació a l’staff tècnic de Juan Menor, procedent del Terrassa FC. L’objectiu és encarar el 2021-21 amb energies i noves aspiracions per intentar superar el quart lloc a la classificació de la temporada anterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa