MónTerrassa
Ascensos i renúncies dels equips del CTT Amics Terrassa
  • CA

La temporada vinent el Club Tennis Taula Els Amics Terrassa jugarà a la División d’Honor Masculina i a Primera estatal masculina i femenina. D’aquesta manera, l’entitat ha decidit fer efectiu l’ascens obtingut en categories masculines però ha renunciat a l’ascens a la Divisió d’Honor femenina. Segons un comunicat del club, les raons per aquestes activacions i renúncies obeeixen a “qüestions econòmiques i esportives”. La participació a Divisió d’honor femenina, subratllen, “exigia, fruit del major nombre de viatges, una gran despesa per al club egarenc”.

Així mateix, exposen que “el planter de joves jugadores tenen encara un ampli recorregut de millora a la primera estatal, i les jugadores veteranes, de més nivell, tenen dificultats per conciliar les exigències del calendari esportiu i la seva vida personal”. D’altra banda, agraeixen les gestions realitzades per l’Ajuntament de Terrassa i l’esponsorització de diverses empreses per tal que el club pugui afrontar amb garanties econòmiques els ascensos en categories masculines.

Juntament amb els primers equips masculins i femenins, l’equip de 2a provincial B sènior ha obtingut la segona posició a la lliga i l’ascens automàtic a 2a A. Aquest equip de categoria sènior ha estat integrat pels infantils, alevins i benjamins del club.

Els jugadors de 2a Provincial B d’Amics Terrassa | CTT Amics Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa