MónTerrassa
Ander Mirambell es classifica per als seus tercers Jocs Olímpics
  • CA
Mirambell celebrant la classificació | RFEDH

!--akiadsense-->

El pilot de Terrassa Ander Mirambell s’ha classificat per als tercers Jocs Olímpics de la seva carrera, que disputarà el mes que ve a PyeongChang (Corea del Sud), després de finalitzar dinovè aquest divendres en la cita de la Copa del Món de Sankt Moritz (Suïssa).

L’egarenc va aconseguir la tercera plaça dels vuit països que aportaran un esportista als Jocs Olímpics després d’haver superat a Austràlia en la classificació, ocupant la 20a plaça en la general de la Copa del Món i la 29a del rànquing IBSF amb 472 punts.

Per celebrar la seva classificació, família i amics el van rebre amb una pancarta sorpresa. “M’ha emocionat tant que no sabia ni desplegar-la. Des d’aquí agraeixo a totes les persones que hi han col·laborat. Encara no em crec que anem als tercers Jocs. Necessitaré encara una mica de temps per assimilar-ho”, va assenyalar.

Segons informa la RFEDH, Mirambell centrarà des d’ara el seu treball en la posada a punt física per a la cita olímpica, motiu pel qual renunciarà a participar en la carrera de Königsee (Alemanya), prevista per a la setmana vinent. Així, tornarà el diumenge a Barcelona per seguir treballant a les ordres del seu preparador físic, Bernat Buscà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa