MónTerrassa
Àlex Márquez llueix a Jérez un casc solidari dissenyat per una jove de Terrassa
  • CA
Álex Márquez amb el casc solidari i la jove Anna Fuentes | Europa Press

!--akiadsense-->

Àlex Márquez va portar un casc especial, amb un rerefons benèfic, durant la carrera a Jérez. El nou disseny, exclusiu per al Gran Premi d’Espanya, va resultar guanyador del concurs organitzat per Allianz Segurs juntament amb el pilot durant els mesos de març i abril sota el lema Atreveix-te a anar a cap segur.

El pilot de Cervera va deixar així de costat la característica bala que decora el seu casc durant el passat cap de setmana per canviar-lo per un collage de senyals de tràfic i una carretera que simulava algunes corbes del circuit de Jerez. Així és el disseny amb el qual Anna Fuentes, una jove de 20 anys de Terrassa (Barcelona), va aconseguir guanyar el concurs que el pilot va organitzar juntament amb Allianz Segurs. El seu disseny va ser el triat per Alex Márquez entre els més de 100 que es van rebre.

Com a premi, la jove egarenca va rebre dues entrades per acudir al GP de Jerez, allotjament i una rèplica del casc amb el seu disseny, que li va lliurar el propi Alex Márquez després dels primers entrenaments en el propi circuit. “M’encanta aquest disseny, és molt bonic i a més encaixa perfectament amb el missatge que volíem transmetre. Estic molt content d’haver contribuït, juntament amb Allianz, a millorar la vida de les persones amb lesions medul·lars i a recordar la importància de la seguretat vial”, va explicar Alex Márquez.

Allianz Segurs es va comprometre a donar 10.000 euros per a la integració de persones amb lesions medul·lars en cas de rebre més de 100 dissenys. Després d’aconseguir l’objectiu, Allianz Assegurances donarà aquesta quantitat a la Fundació Hospital Nacional de Parapléjicos de Toledo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa