MónTerrassa
Àlex Fernández, David López i Guti renoven amb el Terrassa FC
  • CA
Àlex Fernández, David López i Guti renoven amb el Terrassa FC | Terrassa FC

!--akiadsense-->

El Terrassa FC ha signat la renovacions de tres jugadors de la plantilla del primer equip. Es tracta dels egarencs Àlex Fernández i David López i del barceloní Guti.

Àlex Fernández (11/12/1990) continuarà lligat una temporada més al Terrassa FC. Després d’haver jugat 37 partits oficials i 3.103 minuts entre partits de lliga i els dos matxs de ‘play-off’, l’egarenc i tercer jugador de la plantilla amb més minuts disputats per darrere Ortega i Amantini formarà part de la plantilla del Terrassa FC 17-18.

El migcampista terrassenc es va incorporar el 9 de juny del 2016 al Terrassa FC i ha estat un dels jugadors indiscutibles per a Toni Rodríguez i Agustín Vacas. Procedent del CE Europa, però format a les categories inferiors del Terrassa FC, l’egarenc havia jugat amb anterioritat al CF Badalona, l’AD Ceuta, la Peña Sport Tafalla i l’Osasuna B, tots a Segona Divisió, i al FC Santboià i la UE Rubí, a Tercera.

David López Morillo (10/01/1987) també renova el seu contracte amb el Terrassa FC. El terrassenc ha participat en un total de 32 partits oficials aquesta temporada i ha defensat la samarreta del Terrassa FC durant 2.742 minuts. Aquest comptador, però, continuarà augmentant al menys una temporada més donat que formarà part del Terrassa FC 17-18.

El defensa egarenc, que es va incorporar al Terrassa FC el 13 de juny del 2016 procedent del CE Europa, on havia disputat un total de 25 partits, va créixer com a juvenil al FC Barcelona, i ha jugat, entre d’altres, a la UE Rubí, el Cerdanyola del Vallès FC, la UE Rapitenca i el CF Sporting Mahonés de la Tercera Divisió, i a la SD Lemona de la Segona B.

La continuïtat d’Àlex Gutiérrez Palomar ‘Guti’ (11/03/1994) representa la tercera renovació confirmada. El defensa, que a la temporada 2015-16 va jugar 35 partits i va signar dos gols al CD Masnou, va créixer com a jugador al CE Europa fins a la seva etapa de juvenil, moment en que va fitxar per la UE Cornellà.

Des del 16 de juny del 2016 és jugador del primer equip del Terrassa FC i ho continuarà sent, com a mínim, fins el 30 de juny del 2018. Guti ha jugat un total de 29 partits oficials aquesta temporada i ha intervingut en un total de 1.137 minuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa