Els alemanys barren el pas de la sub21 a les semifinals del Mundial

La selecció alemanya d’hoquei va barrar el pas al combinat sub21 d’accedir a les semifinals del Campionat del Món JR. Els espanyols, amb una desena de terrassencs a les seves files, van veure’s superats pels germànics que es van imposar als shoot-outs (2-2/3-1), en el partit corresponent als quarts de final del Mundial celebrat aquests dies a l’Índia.

I això que el combinat estatal havia sortit amb moltes ganes, aconseguint amb pocs minuts els primers penals córner a favor. La defensa alemanya, amb un grandíssim porter, va impedir que poguessin obrir el marcador. Tanmateix, en l’únic atac que van fer els germànics van clavar el ganivet. Va ser gràcies a un stroke, que Kutter va materialitzar posant el 1 a 0 al minut 5. Aquí ningú va abaixar els braços, i després d’un refús d’un altre penal, Ignacio Abajo va recollir la pilota dins de l’àrea i amb un gran xut va tornar l’empat a 1 al Kalinga Stadium. Era el minut 11.

Al segon parcial hi va haver ocasions a banda i banda però cap es va transformar en gol. Després del descans, la Mannschaft va posar una marxa més, forçant diversos penals al seu favor. Per sort, l’espanyol Luis Calzado protegia la porteria amb ungles i dents. Rafa Vilallonga va tenir al seu estic el segon gol just abans de finalitzar el tercer quart però la pilota no va entrar per poc. A l’últim quart, Álvaro Portugal va treure in extremis una pilota de la línia de gol, però també Brickmann va impedir que els vermells s’avancessin. A dos minuts pel final, una acció individual de l’egarenc Eduard de Ignacio va suposar el 2 a 1 al marcador. Lamentablement, en una última acció, els alemanys encertaven des del penal, portant el partit als shoot-outs. I en aquí la sort no va acompanyar als d’Alejandro Siri que van veure’s fora de les medalles i que ara els tocarà lluitar pel cinquè lloc.