MónTerrassa
Aleix Bou, campió de Barcelona infantil de patinatge lliure
  • CA
Aleix Bou, dalt del podi | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El patinador del CN Terrassa Aleix Bou va aconseguir la victòria en el Campionat de Barcelona Infantil de patinatge artístic en la modalitat de lliure que va celebrar-se a Cerdanyola del Vallès el cap de setmana passat. Aquest resultat classifica l’egarenc per al Campionat de Catalunya Infantil que tindrà lloc al Club d’Hoquei i Patinatge Artístic Cadí de La Seu d’Urgell del 21 al 23 de juliol.

Aleix Bou va dominar el campionat de dalt a baix. D’entrada, va completar un disc curt magnífic que li va permetre situar-se com a líder amb una diferència àmplia respecte als rivals. Amb el personatge de Tintín com a fil conductor, el patinador egarenc va quallar una actuació sense errades i d’alt nivell tècnic i coreogràfic. Bou va executar un axel, un combinat de tres doble ripper i doble lux i la pirueta taló dret combinada, taló esquerre baixa i taló dret, juntament amb una línia de passos de complexitat notable. El patinador del CN Terrassa va certificar la victòria en un disc llarg farcit d’elements tècnics de màxima dificultat en el marc de la categoria infantil, en el qual també va sobresortir des del punt de vista artístic. Bou va executar novament els elements del disc curt, tot afegint un combinat doble lux, el doble metz, el ripper i el doble ripper, així com una nova pirueta de taló.

Aquesta actuació excel·lent el va portar a encapçalar la classificació amb un total de 330,60 punts, per davant de Miquel Cases (Club CET 10), plata amb 276,10, i d’Arnau Pérez (PA Tona), bronze amb 218,20.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa