MónTerrassa
L’Ajuntament condemna l’Egara Powerlifting a desaparèixer
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa incompleix els seus compromisos, desnona i condemna el nostre Club Deportivo Egara Powerlifting a desaparèixer. Davant les molèsties creades als veïns per una activitat concret al poliesportiu de La Cogullada, el nostre alcalde Jordi Ballart es va comprometre personalment a canviar d’ubicació aquesta activitat. Va decidir que ocupessin l’espai que fins ara disposàvem l’associació esportiva Egara Powerlifting i el Club d’Arquers de Terrassa, el qual ja ha marxat.

L’Ajuntament va prendre aquesta decisió sense tenir coneixement previ de la nostra existència, ja que des de l’AV La Cogullada, com a gestors de l’espai socioesportiu, no se’ls va traslladar la informació corresponent. Ara s’iniciaran les reformes necessàries, i nosaltres on anirem?

A l’agost de 2021, vam explicar als responsables de l’Ajuntament de Terrassa el greu problema existent al poliesportiu de La Cogullada, i ens van donar la seva paraula que se solucionaria, que estiguéssim tranquils i que tindríem el nostre espai. L’Ajuntament ens va prometre una ubicació digne. Ara ens diuen que fins que no finalitzin les obres, almenys fins el mes de gener, no serà això possible. Portem mesos dialogant, suportant pressions i assetjament de tota mena, fins i tot, falses denúncies d’agressions amb sentències absolutòries als jutjats. I precisament ara, que tot estava aclarit, ara, ens deixen al carrer. I per això ens preguntem:

– Com poden pretendre que un club esportiu modest i sense ànim de lucre sobrevisqui sense tenir possibilitats de llogar ni tan sols un petit local?

– Com creu que podrem sobreviure si hem de tancar dos mesos o més?

– En aquests cinc mesos no s’ha tingut temps suficient per poder-nos reubicar?

Som un club amb una cinquantena de socis, entre els quals hi ha Maitane Rubio, una noia de 27 anys que competirà el pròxim 25 de novembre al Campionat del Món, a Anglaterra, amb moltes possibilitat de guanyar i portar a Terrassa un rècord d’Europa. Així no es fomenta l’esport, la integració dels joves amb problemes d’inclusió social, en aquesta Terrassa “Ciutat de l’Esport 2021”.

No volem pensar que aquesta forma d’actuar ha estat en realitat algun tipus de venjança per haver destapat la forma en què es gestionava l’espai socioesportiu i de la qual en vam informar l’Ajuntament, i que ha acabat amb la substitució de tots els responsables. No dubtem que actuaran judicialment contra ells, perquè d’una altra manera seria un encobriment escandalós.

El cert és que hem ofert moltes opcions per no veure’ns obligats a tancar l’activitat i a l’Ajuntament cap li ha semblat bona. Només hem rebut negatives i l’avís que el pròxim dilluns 22 de novembre hem de tenir-ho tot fora de l’ESE Cogullada. I malgrat tenir-ho tot en contra, l’Egara Powerlifting realitzarà el campionat benèfic els pròximes 17, 18 i 19 de desembre al Recinte Firal. Els nostres atletes no podran competir pero sí que podran col·laborar en un gran esdeveniment per una causa noble.

Senyor Jordi Ballart, vostè com alcalde, està d’acord amb el que està passant?

Cristóbal Moreno (Presidente Egara Powerlifting)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa