MónTerrassa
Així viu el confinament el president de la Federació Catalana d’Esquaix
  • CA
Joan Casahuga Closa, President Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol
Joan Casahuga Closa, President Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol | cedida

!--akiadsense-->

Joan Casahuga Closa, President Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol -amb seu a Terrassa-, ens explica com viu aquests dies de confinament per lluitar contra l’expansió del coronavirus.

La seu de la Federació Catalana d’Esquaix és a Terrassa i gestiona l’Squash Marconi que, com tots els gimnasos, des del dia 13 de març va tancar la seva activitat esportiva. Seguint les recomanacions de les Conselleries de Salut i d’Interior de la Generalitat, les tasques federatives les realitzem confinats a casa: Nasi Herms, com a gerent, des de Barberà del Vallès, i jo, com a president, des de Sant Joan de Vilatorrada.

El meu dia comença de 8:00 a 9:30 matí, activitat física, ja sigui amb vídeos penjats a la xarxa per UEsports (gimnasos de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya) o altres gimnasos com Squash 4 de Terrassa, o bé màquina de peses. De 10:00 a 18:00 tasques federatives a nivell telemàtic (reunions video-conferència, emails federats, dubtes, planificació nou calendari competició …) i planificar noves activitats per quan tornem a obrir Squash Marconi.

Això, juntament amb la sortida a un hipermercat i farmàcia, 1 cop per setmana, per fer compra per la família i pel meu pare de 89 anys, confinat a casa seva, i que per raons de risc no surt en cap moment i amb qui ens comuniquem diariament per telèfon. Després de les 19:00, així com el cap de setmana, aprofitar per parlar per xarxes socials amb amics i fill i jove, acabant el dia amb la parella amb alguna activitat d’esbarjo casolà o mirant televisió o plataformes digitals, sense descuidar les tasques domèstiques de la llar i les mascotes, dos gats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa