MónTerrassa
Aitana López, classificada per al Campionat de Catalunya de patinatge
  • CA
Patinadors de Terrassa classificats al campionat de Barcelona | CPA Ciutat de Terrassa

!--akiadsense-->

La patinadora egarenca Aitana Lopez va finalitzar a la 6à posició en el Campionat de Barcelona Infantil de patinatge artístic en la modalitat de lliure que va celebrar-se a Cerdanyola del Vallès el cap de setmana passat. La patinadora del CPA Ciutat de Terrassa va realitzar una bona execució del seu disc curt, però va ser a la jornada del diumenge on amb una magnífica actuació en el disc llarg va certificar la sisena plaça i la classificació per al Campionat de Catalunya Infantil que tindrà lloc al Club d’Hoquei i Patinatge Artístic Cadí de La Seu d’Urgell del 21 al 23 de juliol.

A la mateixa categoria va competir l’Ana Pérez, que va classificar-se per disputar la Copa Barcelona. A la categoria Aleví va participar Elena Prieto, que va executar un disc curt amb alguna petita errada que va penalitzar-la, però diumenge va completar un disc llarg magnífic que li va permetre escalar posicions fins aconseguir el pas a la Copa Barcelona.

10 podis al Trofeu Xics

D’altra banda, les patinadores més petites del Ciutat de Terrassa van participar diumenge al Trofeu xics celebrat a la localitat de Molins de Rei on van aconseguir un total de 10 podis. A la categoria d’Iniciació E el podi va estar format integrament per patinadores del club, Lucia cruz va finalitzar primera seguida de Aitana Rios i Noa Arjona. En Iniciació E2, Aitana Navarro va ser primera, mateix resultat que la seva companya Adriana Perez en Iniciació E menors.

En Minis es va aconseguir un doblet amb Cloe Serra primera i Ona Adín segona. En Mini petites, Lidia Prieto va finalitzar primera. En Iniciació D, es va aconseguir un altre doblet amb Mar Cabrelles a la primera posició i Sara Arjona a la segona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa