MónTerrassa
30 medalles del CN Terrassa al Torneig Social Sant Jordi Gym de karate
  • CA
Torneig Social Sant Jordi Gym de karate
Torneig Social Sant Jordi Gym de karate | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El CN Terrassa va aconseguir trenta medalles (sis d’or, vuit de plata i setze de bronze) en el 1r Torneig Social Sant Jordi Gym de karate que va celebrar-se dissabte al matí al Pavelló de Can Jofresa. La competició va aplegar 120 karatekes de vuit clubs diferents, 45 dels quals del CN Terrassa, que va ser qui va aportar més esportistes. Els karatekes del club van copar les tres places del podi en dues categories, kata benjamí i kata juvenil B. Pol Bailón va guanyar en kata benjamí, per davant els seus companys Lluc Puig i Ágatha González.

En kata juvenil B, el títol va correspondre a Roc Peñarroya, que va superar Ester Sánchez i Joana Camps. Les altres dues victòries en la modalitat de kata van arribar de la mà de Melinda Rodríguez en categoria infantil A i de Teresa Roy en categoria sènior B. En la modalitat de kumite, Andrea Blanco va guanyar en sènior femení per davant de la seva companya Laura Roca. En sènior masculí, Víctor Galán va vèncer, mentre que Carles Passarell va ocupar el tercer lloc.

El CN Terrassa va acumular cinc medalles de plata més a càrrec d’Iván Montes en kata aleví B; Llum Jiménez en kata infantil B; Laia Gorres en kata infantil A; Laura Roca en kata cadet A; i Melinda Rodríguez en kumite infantil femení. Completen la nòmina de podis les terceres places de Iona López i d’Izan de Miguel en kata aleví B; d’Ismael Ahmida en kata infantil B; de Paula Bailón i Ylenia Navarrete en kata juvenil A; de Juan David Rojas en kata cadet B; de Carles Passarell en kata sènior B; de Víctor Galán en kata sènior A; de Laia Gorres en kumite infantil femení; d’Adrián Raso en kumite infantil masculí; d’Ylenia Navarrete i Berta Clotet en kumite juvenil femení; i de Marc Delgado en kumite juvenil masculí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa