MónTerrassa
Més de 30 equips en la primera MATHC Rider
  • CA

Estrena amb èxit de la primera MATHC Rider de Catalunya, impulsada per l’escuderia de l’Atlètic Terrassa. Malgrat que el temps no acompanyava -va tenir lloc el passat dissabte plujós-, l’esdeveniment va poder tirar endavant i convertir-se, ja de manera oficial, en la primera prova de l’any per part de la secció de motor del club egarenc. Alta participació, amb més de 33 motocicletes (de més d’una trentena d’equips), totes elles matriculades abans del 1995 -per ser acceptades dins de la categoria- i que formen part de marques emblemàtiques com Norton, BMW, Laverda, Yamaha, Honda, Velocette, Sanglas, Vespa, Montesa, Bultaco o Ossa, entre d’altres.

Les motocicletes participants en la primera MATHC Rider | ATHC

La MATHC Rider va sortir de les instal·lacions de Can Salas a les nou del matí de dissabte i els motoristes van recórrer un traçat total de 319 km, en una ruta que els va portar per travessar diverses comarques catalanes. L’tinerari els va conduir per municipis com Mura, Prats del Lluçanès, Borredà, La Pobla de Lillet fins a la Collada de Toses. Arribats al Pirineu, el retorn va ser per Ribes de Freser, Ripoll, Perafita, Oristà, Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès fins a tornar a arribar a l’Atlètic Terrassa.

Dins de la llista de participants, des de l’organització, han volgut destacar la jove pilot Judit Salarich, que va realitzar la primera prova amb una HONDA CB400 FOUR, ja que “va posar en valor l’esport femení de les dues rodes”. Aquesta ha estat la primera prova que ha celebrat l’Escuderia MATHC que pròximament durà a terme el 43è Rally de Motos Històriques i la tradicional Pujada a la Mata.

Les motocicletes participants en la primera MATHC Rider | ATHC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa