MónTerrassa
El PSC votarà Vega en el ple d’investidura
  • CA
La desfeta del PSC Terrassa
PSC Terrassa | Cristóbal

!--akiadsense-->

El dissabte 15 de juny se celebra el ple d’investidura. Jordi Ballart, de Tot per Terrassa, tornarà a ser alcalde després d’arrasar a les eleccions del 26M i aconseguir 10 regidors. Tot apunta que governarà amb ERC. Alfredo Vega, líder dels socialistes egarencs, explica a Món Terrassa quina serà la posició del partit el dissabte vinent a la sala de plens.

El dia de la investidura, el PSC votarà a favor de Ballart, en contra o bé s’abstindran?

Votarem a favor del nostre candidat.

Es presentarà a alcalde doncs.

Sí.

Per quina raó?

Perquè estem convençuts que tenim el programa més realista i millor per Terrassa, i un bon grup per portar-lo a terme.

Què en pensa del pacte TXT-ERC?

De moment no he vist res…. però fa bo allò que ha dit ERC a la campanya: o independentistes o socialistes. Si tanquen el pacte ho podrem valorar, de moment sembla que tindrem un ajuntament independentista que no és el que la ciutat vota majoritàriament.

Quin serà el seu paper en aquesta legislatura?

Doncs a partir del dia 15 ho sabrem, però nosaltres tenim una trajectòria i els terrassencs/ques ens coneixen. Sempre hem apostat pel diàleg i posar Terrassa al centre de les nostres polítiques. Som un partit d’esquerra moderada, progressista, catalanista i no separatista, aquest és el nostre ADN. Evidentment farem propostes per la millora de la nostra ciutat tal com hem fet en tota l’etapa democràtica i que han transformat aquesta ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa