MónTerrassa
El PP vol més mà dura contra la immigració il·legal a Terrassa
  • CA
El candidat a l'alcaldia per al Partit Popular, Alex Rodríguez
El candidat a l’alcaldia per al Partit Popular, Alex Rodríguez | PP

!--akiadsense-->

“L’Auntament no ha fet absolutament res per garantir que a Terrassa s’aconsegueixi que la immigració sigui legal, ordenada i integrada, que respecti els nostres valors occidentals i costums com a espanyols i les nostres lleis” ha exclamat Alex Rodríguez, candidat a l’alcaldia per al Partit Popular. Segons els populars, “Terrassa ha hagut d’enfrontar-se al repte d’absorbir una important quantitat d’immigració i el govern municipal socialista no ha fet el necessari per a garantir el manteniment de la convivència als nostres carrers”.

Per al PP és necessari dur a terme accions concretes que incideixin sobre els grans problemes que la immigració “descontrolada” genera a la ciutat. “Les nostres propostes no busquen menysprear ningú, sinó assegurar que la convivència i l’ordre imperen a la nostra ciutat” afirmen els populars. D’aquesta manera, Rodríguez ha exposat que algunes de les seves mesures passarien perquè l’Ajuntament notifiqués a la policia espanyola quins són els pisos sobreocupats o amb sobreempadronament de persones sense permís de residència a la ciutat per tal que el cos policial pugués actuar, “acabant així amb els conflictes veïnals”. També demana que l’Ajuntament augmenti les inspeccions per detectar aquells comerços que no respecten les normatives vigents municipals (horari, descans dels veïns, normes sanitàries…) per qüestions de seguretat i de competència deslleial. El PP també vol que quan un immigrant incompleixi la normativa de civisme i convivència i rebi una sanció per això, l’Ajuntament “pugui redactar un informe negatiu de reagrupament familiar”.

“El respecte a la legalitat vigent és la millor garantia perquè tots puguem viure còmodament a la ciutat. Per a aconseguir-ho, l’Ajuntament ha d’actuar decididament, cosa que no ha fet en 40 anys. Nosaltres ens comprometem a fer tot el necessari per a solucionar els problemes dels veïns de Terrassa”, ha conclòs el candidat popular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa