MónTerrassa
Jesús Rodríguez (Vox): “M’han dit franquista per escriure Tarrasa”
  • CA

Món Terrassa fa el cafè amb els candidats i candidates a l’alcaldia de Terrassa. Aquest dilluns, a les 12 del matí, Jesús Rodríguez, de Vox Tarrasa n’ha estat el protagonista.

Les frases:

“El nostre programa no és d’extrema dreta en absolut”

“Voldria preguntar si defensar el teu país, la unitat nacional, la igualtat entre espanyols i altres preceptes entre igualtat d’home i dones és ser d’ultradreta, doncs nosaltres ho som”

“Proximitat de la ciutat als ciutadans”

“Terrassa és una ciutat bruta, insegura, desigual entre barris, entre el centre i la perifèria. Ho volem canviar. Volem que torni a tenir el pes industrial i prestigi perdut”

“Volem reduir els càrrecs públics, com els de tinents d’alcalde, que a Terrassa n’hi va arribar a haver nou i ara n’hi ha quatre. Amb qué n’hi hagi un va de sobres. Ens estalviaríem molts recursos”

“Hi ha almenys 100 càrrecs municipals escollits a dit. Els estem comptant, però la informació és molt opaca”

“Pels resultats obtinguts a les generals creiem que podem entrar. Lluitarem perquè ens coneguin. El nostre espai és diferent, és el de Vox. No modularem la nostra opinió per aconseguir més vots. No direm als ciutadans què vol per aconseguir més vots. Altres partits modulen el seu discurs per aconseguir més vots. La nostra posició és sempre la mateixa”

“És molt complicat arribar a acords amb el PSC. Amb PP i C’s és més senzill. Amb tot el sector independentista serà molt complicat, per no dir impossible, arribar a acords”

“Veig un Ajuntament més fragmentat que mai”

“Si entrem a l’Ajuntament demanaré una auditoria externa d’algú neutral de debò. Volem saber com estan els comptes realment. El segon que farem és donar un reconeixement a les forces i cossos de seguretat de l’Estat”

“Per què escrivim Tarrasa? No entrarem en el llenguatge progressista i independentista. No se’ns pot imposar una forma de pensar única. M’han dit franquista per dir ‘Tarrasa’, quan hi ha una controvèrsia i no hi ha una veritat absoluta”

“Respectem el català, com a llengua de Catalunya, però també el castellà. Hi ha una desproporció en els mitjans de comunicació. Estan totalment entregats al secessionisme i a donar suport a la línia independentista”

“Els carrers només estan escrits en català, em sembla molt bé, però hem de reivindicar de l’orgull de tenir dues llengües i dir-ho amb tota tranquil·litat i sense controvèrsia ni crispació. L’important és comunicar, no imposar ni meynprear cap de les dues llengües. L’àrab és una llengua parlada per una minoria no autòctona, i no hauria de ser ensenyada ni difosa. No ha de ser fomentada”

“L’Ajuntament no té competències en molts àmbits i s’ho salta. Ha de donar l’auxili a Policia Nacional perquè tots els estrangers en situació irregular siguin transmesos a les forces de seguretat corresponents. Nosaltres ajudarem a les forces de seguretat per regularitzar la situació dels irregulars, que no tenen lloc a la nostra ciutat”

“Estem per suprimir subvencions a entitats que polititzin la seva forma d’actuar. No volem subvencionar partits polítics ni sindicats. A entitats culturals, sí”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa