MónTerrassa
Fotos i biografia del top10 de JxT pel 26-M
  • CA
x
Els deu primers candidats de Junts per Terrassa pel 26-M | JUNTS PER TERRASSA

Coneix qui són els 10 primers candidats de Junts per Terrassa per les eleccions municipals del 26-M.

1. LLUÍS PUIG

z
Lluís Puig, número 1 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

!--akiadsense-->

60 anys. Treballador de i per al meu país i la meva ciutat des de vessants molt diversos. M’apassiona la dansa, la música i el nostre patrimoni natural i cultural. M’agrada ser a prop de les persones, arromangar-me i escoltar activament més que ser escoltat. No sóc de passar de puntetes, en general, per enlloc; tampoc per la vida.

2. MIQUEL SÀMPER

x
Miquel Sàmper, número 2 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

!--akiadsense-->

53 anys. Llicenciat en Dret i en Ciències Polítiques i de l’Administració. Abans de ser nomenat candidat a l’alcaldia de Terrassa (2015), era Degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa (2006-2014). President del Consell de l’Advocacia Catalana (2012-2014) i adjunt a la presidència del Consell General de l’Advocacia Espanyola (2010-2014). Ha estat el creador de la primera Oficina d’Intermediació Hipotecària de l’Estat Espanyol. Ha col·laborat activament en causes humanitàries i organismes defensors dels drets humans. Regidor d’empreses, ocupació, consum i llicències d’activitats del juliol del 2015 a l’octubre del 2017.

3. MERITXELL LLUÍS

x
Meritxell Lluís, número 3 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

!--akiadsense-->

44 anys. Diplomada en Gestió i Administració Pública (UPF). Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració (UOC). Màster en Govern Local (UAB-ACM-EAPC).Regidora i Portaveu adjunta del Grup Municipal del PDeCAT a l’Ajuntament de Terrassa. Consellera comarcal delegada de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Occidental I portaveu del grup comarcal del PdeCAT. Ha estat regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Ciutadania i Drets Humans, Qualitat Democràtica, Transparència, i Usos del Temps del juliol del 2015 a l’octubre del 2017. Presidenta del Consell Municipal del Districte I.

4. DANIEL NART

X
Daniel Nuart, número 4 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

!--akiadsense-->

50 anys. Diplomat en Ciències empresarials. Entrenador Superior de waterpolo RFEN. Màster alt rendiment en esports d’equip. Regidor d’Esports del juliol del 2015 a l’octubre del 2017. President del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa. Membre del Consell Directiu de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

5. MONTSERRAT TRULLÀS

X
Montserrat Trullàs, número 5 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

!--akiadsense-->

54 anys. Sóc mestra de formació d’adults a l’escola Anna Murià de Terrassa. Vaig començar com a mestra de català del CIC i he treballat fent classes en diferents barris, on he pogut conèixer la diversitat i les diferents realitats socials que conviuen en la nostra ciutat. En les meves classes he intentat transmetre sempre una gran estimació pel país, la cultura, la llengua i la nostra ciutat, així com el respecte per totes les llengües i cultures que conformen avui dia el nostre teixit social. Crec que el català és la gran eina d’integració i cohesió social que tenim i que la cultura i l’educació són la base de la societat. Des de joveneta, he participat en diversos grups de cultura popular de la ciutat: castellers, drac, gegants… M’he format en el camp de la dansa tradicional i sóc del Ball d’en Serrallonga de Terrassa. Actualment sóc membre del Centre Excursionista de Terrassa, on hi presideixo la secció de Cultura. M’agrada el contacte amb la gent, organitzar actes i fer arribar la cultura a tothom.

6. MARC GIJÓN

x
Marc Gijón, número 6 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

!--akiadsense-->

30 anys. Secretari d’Edu21, entitat que promou la millora de l’educació en tots els seus aspectes mitjançant el debat i la reflexió pedagògica i l’impuls i divulgació de projectes d’innovació. Mestre tutor de primària. Diplomat en Magisteri per la Universitat de Cadis. Llicenciat en Pedagogia per la Universitat de Sevilla. Director i monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil de la Generalitat de Catalunya. Ha impulsat, dirigit i coordinat diversos projectes d’educació en el lleure, esportius i en idiomes per a nens i joves a Catalunya i a Anglaterra.

7. MONTSERRAT CAUPENA

x
Montserrat Caupena, número 7 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

!--akiadsense-->

44 anys. Llicenciada en filologia romànica i logopèdia, professora de llengua catalana i castellana en una escola concertada de Terrassa. Torderenca de naixement i terrassenca d’adopció i convicció, vaig arribar a Terrassa fa 20 anys des d’aquest moment m’he sentit part d’aquesta ciutat i del seu gran teixit social i cultural. Membre de diferents entitats de cultura popular de la ciutat.

8. ALEIX PONS

x
Aleix Pons, número 8 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

!--akiadsense-->

67 anys. Enginyer Químic IQS, Màster en Administració i Direcció Empreses ESADE. Directiu en empreses familiars, multinacionals, administracions públiques locals, i en entitats culturals sense ànim de lucre. He tingut responsabilitats en àrees econòmiques, financeres, logístiques, RRHH, Gerencials i Direcció General. També he compaginat la feina professional en temes de formació com a professor en Cambres de Comerç de Terrassa, Sabadell, Tortosa, a CECOT, Centre Metal·lúrgic de Barcelona, empreses, etc, sobre finances, balanços, costos, logística, compres, organització empresarial, etc. President Òmnium Cultural Terrassa 2007-2012, actualment President Fundació Privada Arxiu Tobella de Terrassa. Col·laborador d’Alumni Social Solidari d’ESADE.

9. NATÀLIA ALBÀ

x
Natàlia Albà, número 8 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

!--akiadsense-->

47 anys. Sóc la petita de 4 germans. Nascuda a Vilanova i la Geltrú en una família vinculada al món de l’avicultura i la construcció, on l’emprenedoria i el compromís han estat l’eix del nostre aprenentatge. De ben petita la malaltia del pare transforma el nucli familiar en un matriarcat que ens ha marcat a tots els germans per esdevenir el que som avui. Des de fa 17 anys visc a Terrassa on hi tinc present i futur. Tot i que mai perdré les meves arrels vilanovines (en faig bandera compulsivament) el meu lloc ara i per sempre és i serà Terrassa, la ciutat que m’ha adoptat per ser el que sóc avui: mare d’una terrassenca de cap a peus, motor de la meva vida i raó per la qual formo part d’aquesta candidatura.

10. MARIONA PALLACH

X
Mariona Pallach, número 10 de la llista de JxT pel 26-M | JXT

!--akiadsense-->

46 anys. Professora titulada superior de cant. Emprenedora i responsable del Trio fool of music. Professora d’anglès i alemany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa