MónTerrassa
Fotos i biografia del top10 del PSC Terrassa pel 26-M
  • CA
x
Els deu primers candidats de la llista pel 26-M del PSC Terrassa | PSC TERRASSA

Coneix qui són els 10 primers candidats del PSC Terrassa per les eleccions municipals del 26-M.

1. ALFREDO VEGA

x
Alfredo Vega, número 1 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

!--akiadsense-->

Llicenciat en Geografia i Història. Mestre de professió, durant 20 anys ha estat director del CEIP Pere Viver de Terrassa. També va formar part de la junta del Club Natació Terrassa. Està casat, té un fill, una filla i un net i una neta. Primer secretari del PSC Terrassa.

2. EVA CANDELA

x
Eva Candela, número 2 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

!--akiadsense-->

Arquitecta tècnica. Té una llarga trajectòria dins l’administració pública i en aquesta darrer mandat ha estat Tinent d’alcalde de Drets Socials i Serveis a les persones a l’Ajuntament de Terrassa. Vinculada al món esportiu de la ciutat, ha estat presidenta del Casal de Sant Pere. Militant socialista, actualment és secretària de Política Municipal al PSC Vallès Oest.

3. ADRIÁN SÁNCHEZ

x
Adrián Sánchez, número 3 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

!--akiadsense-->

Enginyer en Tecnologies Aeroespacials per la UPC de Terrassa, ha centrat la seva tasca en la representació estudiantil, exercint de delegat d’Escola de la ESEIAAT. També ha estat membre del Consell de Govern de la UPC. Professionalment, ha treballat com a assistent a la recerca al Departament d’Organització d’Empreses de la Politècnica. Aquest darrer mandat a l’Ajuntament de Terrassa ha estat regidor d’Universitats, Innovació, dels mitjans públics i també de Capacitats diverses i solidaritat. Adrián Sánchez ha estat membre de l’executiva nacional de les JSC i del sindicat AJEC.

4. JAVIER GARCÍA

x
Javier García, número 4 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

!--akiadsense-->

Llicenciat en Dret i màster en Advocacia. Té 25 anys i és nascut a Terrassa. En el darrer mandat ha estat regidor de Presidència, Transparència i Estructura Territorial a l’Ajuntament de Terrassa. Actualment és el secretari d’Organització del PSC Terrassa, partit on milita des de ben jove i on també va estar primer secretari de la JSC.

5. JOSEFINA MERINO

x
Josefina Merino, número 5 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

!--akiadsense-->

Té 49 anys i és nascuda a Terrassa, tot i que els seus pares són de Córdoba. Empresària autònoma des de l’any 2010. Postgrau en Comunicació i Lideratge polític. Ha estat presidenta del Centre andalús de Nueva Carteya a Terrassa i continua actualment a la Junta, en el càrrec de tresorera. Secretària de Política Municipal del PSC Terrassa.

6. AMADEU AGUADO

x
Amadeu Aguado, número 6 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

!--akiadsense-->

Nascut a Terrassa l’any 1960. En aquest darrer mandat ha estat Tinent d’alcalde de l’Àrea de Cultura Innovació i projecció de la ciutat i Portaveu del govern. És una persona molt vinculada al món de la cultura popular de Terrassa, especialment a les sardanes i al teatre amateur. Va presidir el Centre Cultural El Social.

7. MARC ARMENGOL

x
Marc Armengol, número 7 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

!--akiadsense-->

Arquitecte i especialista en espai públic. Ha estat regidor d’Urbanisme i en la darrera etapa d’aquest mandat a Terrassa ha assumit la Tinença d’alcaldia de Territori i Sostenibilitat.

8. CARLOS LOZANO

x
Carlos Lázaro, número 8 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

!--akiadsense-->

Té 59 anys, és mestre de Primària i diplomat en Pedagogia Terapèutica. Lázaro ha estat director de l’Escola Pau Vila de Terrassa des de Juliol de 1988 al Juny 1996 i director de lEscola Salvador Vinyals des de Juliol de 1996 fins lactualitat. És membre dels òrgans consultius del Departament dEducació: Junta Central de Directors/es de Catalunya, de la Junta Territorial del Vallès Occidental i del Consell Escolar Territorial del Vallès Occidental, des de la seva fundació fins a lactualitat, formant part de diferents comissions de treball de l’àmbit educatiu i de la secció d’avaluació educativa de la Conferencia Nacional dEducació (2000-2002). Membre de la Junta de Directors/es de primària de la zona de Terrassa. Durant un període va ser membre del Consell Municipal del Districte 2, de diferents comissions de treball locals i de la comissió dinamitzadora del Projecte Àgora-Pacte de Ciutat (2015-2017).

9. AFRICA SERENA

x
Africa Serena, número 9 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

!--akiadsense-->

Diplomada Universitària d’Infermeria. Està casada, és mare de dues filles, nascuda a Barcelona i terrassenca d’adopció. Ha treballat a diferents Hospitals i centres d’Atenció Primària i actualment és infermera de CCEE del Consorci Sanitari de Terrassa. Serena és la secretària de Salut del PSC Terrassa.

10. ELISABETH HERRERA

x
Elisabeth Herrera, número 10 de la llista del PSC Terrassa pel 26-M | PSC TERRASSA

!--akiadsense-->

Té 42 anys, és nascuda al barri del Clot de Barcelona i viu a Les Fonts des de l’any 2003. És administrativa de professió i mare d’un nen, que té 8 anys. Actualment és presidenta de l’AMPA de l’Escola Pilarín Bayés de Les Fonts i des del novembre del 2018 és vicepresidenta del recent creat Consell del Districte 7 (Can Parellada-Les Fonts).

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa