MónTerrassa
El gran debat del 28M al Cinema Catalunya

Món Terrassa organitza un debat amb alcaldables de vuit formacions. S’ha convidat alcaldables de les cinc formacions amb representativitat actual a l’Ajuntament, Tot per Terrassa, Esquerra Republicana de Catalunya, Partit dels Socialistes de Catalunya, Ciutadans, i Junts; i de tres formacions històriques amb possibilitat d’obtenir regidors en les eleccions del 28 de maig de 2023, Partit Popular, Terrassa en Comú Podem, i CUP.

El debat se celebrarà el dilluns 15 de maig al Cinema Catalunya, a les set de la tarda. La sala es tancarà al públic en el moment en què tots els seients estiguin plens. No es permetrà la intervenció del públic ni s’acceptarà que es talli el debat amb aplaudiments, xiulets o soroll. Sí que es podrà fer un aplaudiment final.

Els protagonistes seran Jordi Ballart (Tot per Terrassa), Eva Candela (PSC), Ona Martínez (ERC), Isabel Martínez (CS), Meritxell Lluís (Junts), Agnès Petit (TeC), Marta Giménez (PP), i Jaume Bofill (CUP). Joan Manel Oller, director de Món Terrassa, en serà el moderador.

Les regles del joc

El debat es dividirà en tres blocs temàtics. Cada alcaldable disposarà a cadascun de dos minuts inicials per exposar les seves propostes. I de dos minuts més per rebatre, ampliar idees, interpel·lar o fer noves aportacions. En cap cas hi haurà més de quatre minuts d’intervenció per convidat i per bloc. El temps es controlarà de manera rigorosa.

Jordi Ballart, Eva Candela, Ona Martínez, Isabel Martínez, Meritxell Lluís, Agnès Petit, Marta Giménez, i Jaume Bofill (CUP), disposaran d’un Minut d’Or al final del debat per fer la seva exposició final.

Ordre d’intervenció

L’ordre d’intervenció s’ha solucionat de dues maneres. En el cas dels polítics dels partits amb regidors actuals a la sala de plens, en funció de la representativitat. I pel que fa als altres tres, s’ha determinat per sorteig.

Primer bloc

Ballart, Candela, Ona Martínez, Isabel Martínez, Lluís, Petit, Giménez, Bofill.

Segon bloc

Bofill, Giménez, Petit, Lluís, Isabel Martínez, Ona Martínez, Candela, Ballart

Tercer bloc

Ballart, Candela, Ona Martínez, Isabel Martínez, Lluís, Petit, Giménez, Bofill.

Minut d’Or

Bofill, Giménez, Petit, Lluís, Isabel Martínez, Ona Martínez, Candela, Ballart.

El debat es dividirà en tres blocs temàtics i un minut d’or:

  1. Gestió municipal durant la legislatura 2019-2023 i aliances pel nou equip de govern. L’enquesta de Món Terrassa.
  2. Rieres, neteja i seguretat.
  3. Capitalitat de Terrassa i model econòmic i Mobilitat interna i externa (B-40, Arquimedes, Galileu, Topete…)
  4. Minut d’or.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa