MónTerrassa
Carrizosa: “Cal aturar l’hemorràgia de fugida d’empreses per culpa del Procés”
  • CA
El candidat número 2 per Barcelona de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa | Cristóba Castro

!--akiadsense-->

El candidat número 2 per Barcelona de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, ha afimat que “hem d’aturar l’hemorràgia de la fugida d’empreses que el Procés ha provocat a Catalunya”. Ho ha fet durant una visita al Centre Tecnològic Leitat de Terrassa.

Carrizosa, que ha qualificat el centre com “una empresa d’innovació tecnològica que juga a la Champions de tot el món”, ha recordatb“el pla de xoc perquè tornin a casa les més de 3.000 empreses que se n’han anat que C’s inclou en el seu programa electoral2. El candidat s’ha mostrat “il·lusionat i amb moltes ganes de començar una nova etapa si es confirmen les enquestes en les que majoritàriament ens mantenim com a primera força”.

!--akiadsense-->

El candidat de Cs ha insistit que “han marxat les empreses més importants i que suposen un 30% del PIB de Catalunya“, de manera que “no podem pensar que si Catalunya surt d’Espanya i de la Unió Europea tot seria igual” En aquest sentit, el pla de xoc proposat per Ciutadans planteja tres aspectes: “crear un entorn polític estable dins una economia global a la Unió Europea, fomentar la implantació amb una rebaixa fiscal (inclòs l’IRPF) i facilitar els tràmits burocràtics actuals per a la creació de nous negocis”.

D’altra banda, Carlos Carrizosa ha insistit en el “suport a la recerca i la innovació tecnològica” de la formació taronja, representat en aquest cas per una empresa catalana i centenària com Leitat. Carrizosa ha afirmat que “és fonamental una economia que tingui empreses properes que puguin transferir la innovació tecnològica a la resta de petites, mitjanes i grans empreses de Catalunya”, i que, segons el número 2 de Ciutadans, aportaria “més competitivitat en el mercat a un sector que és estratègic “.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa