MónTerrassa
Sr. Ballart, l’oci infantil, on queda? Veig que el meu esforç no és valorat
  • CA
Un infant jugant
Un infant jugant | Nebulae

!--akiadsense-->

Avui m’he despertat bastant enfadada. Porto setmanes intentant assimilar el tancament de Nebulae i la gestió que s’està fent respecte a les ajudes de diferents sectors. Al març, a l’inici d’aquesta pandèmia, vaig suportar el tancament de gairebé 3 mesos. Vaig tancar fins i tot abans de decretar l’estat d’alarma; per sentit comú, perquè cada família, en el moment que traspassaven aquesta porta em veig en l’obligació de garantir la seva seguretat dins de totes les meves possibilitats.

Durant aquests dies he pogut llegir per part de l’Ajuntament ajudes a diferents sectors, la qual cosa m’alegro infinitament perquè darrere de cada negoci hi ha famílies i una història, però Sr. Ballart i l’oci infantil, on queda? El joc és una part imprescindible del desenvolupament infantil que incideix en el procés d’aprenentatge, la maduresa cognitiva, l’autonomia, la motricitat, la relació amb l’entorn i el desenvolupament de la personalitat.

Potser per a aquest ajuntament no és prou important aquest tipus d’oci? Potser no el preocupa que un centre com Nebulae que ofereix un desenvolupament infantil de qualitat a través del joc hagi de tancar les seves portes? Sap quantes famílies ho necessiten per al desenvolupament dels seus fills? Sap quantes famílies m’escriuen demanant que, si us plau, mantingui l’espai? I sap per què?

Perquè a Terrassa no té cap altre lloc així. Potser aquest ajuntament no ho sap perquè mai s’ha preocupat a saber-ho, perquè se’ls va oferir venir al centre perquè el veiessin amb els seus propis ulls, de la mateixa manera que van a altres negocis i l’única resposta que vaig obtenir va ser “aguanteu”. Aguanteu el què? Veure que tot el teu esforç no és valorat per l’Ajuntament. Puc entendre que, durant tot aquest caos de mesos, són moltíssims fronts els que tenen oberts i que el tancament no va venir per vostès, però el que no entenc és que per a aquest ajuntament uns sectors siguin més importants que uns altres.

El futur d’una ciutat es basa en la infància, potser haurien començar a mirar per ella.

Nebulae – Desenvolupament i Aprenentatge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa