MónTerrassa
El “petit problema” dels nous contenidors de plàstic

Ens agraden els nous contenidors, són “quasi” perfectes. Grans, nets, hermètics, etc. Però tenim un “quasi”, en aquells que s’han col·locat a la zona del Cementiri Vell de Terrassa.

Som dels que a poc a poc a casa ens hem acostumat a reciclar en benefici de tots. El problema recau en què quan portem la nostra bossa groga repleta d’envasos, ens trobem que en els nous contenidors hi ha dos orificis massa petits per on és impossible encabir-hi la bossa. En els contenidors antics (també en alguns nous que hem vist en altres zones) simplement obres la tapa i llestos. Però en aquests nous, la tapa va segellada hermèticament i no queda més remei que obrir la bossa i buidar-ne almenys una part perquè pugui entrar. Per altres persones, tant incivíques com marranes, és més fàcil. Simplement, deixen la bossa al terra i se’n van.

Creiem que s’haurien de canviar les tapes per altres similars als contenidors d’orgànic o resta. Potser són menys estètiques, però són més pràctiques.

Javier Delgado

Contenidor nou al Cementiri Vell amb bosses al terra
Contenidor nou al Cementiri Vell amb bosses al terra | Cedida

!--akiadsense-->

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Lluis a abril 04, 2018 | 06:06
  Lluis abril 04, 2018 | 06:06
  Encara sort que teniu contenidors nous, altres seguim encara amb contenidors dels antics, apart de la gran brutícia per la deficient recollida que fa l'ajuntament que fa que s'acumulin les escombraries al voltant dels contenidors, tenim uns contenidors que estan trencats, fets mal be, dic jo que entre tots els que han anat retirant podrien posar alguns que no estiguessin tant trencats com els que queden a la zona de la Plaça Lluis Companys, ja que no els canvien al menys que posin algun sencer.
 2. Icona del comentari de: Lurdes Palau a abril 04, 2018 | 12:40
  Lurdes Palau abril 04, 2018 | 12:40
  Hi ha uns contenidors nous al cementiri vell, col·locats en mig del carrer, entre rambla Sant Nebridi i passeig Joan Miro, que estan a mes al costat de cotxes aparcats i no et pots ni moure i no hi ha un pas de vianants per accedir-hi. Fatal però molt fatal tot plegat
 3. Icona del comentari de: Silvia a abril 07, 2018 | 16:31
  Silvia abril 07, 2018 | 16:31
  A part del que comenteu a l’article, el contenidor general no té pedal. Només té un braç per ‘facilitar’ que s’obri, però res a veure perquè mentres amb la mà dreta intentes tirar avall la maneta, has de tirar les escombraries amb l’esquerre. La distància a la que et queda és considerable. La veritat és que és molt incòmode i cero pràctic. Tens mig cos avall mentres intentes encertar dins l’escombraría. Molta innovació però poca practicitat.

Nou comentari

Comparteix