MónTerrassa
El repte de millorar el Parc de Vallparadís
  • CA

Una oportuna enquesta que ha realitzat Time Consulting sota l’encàrrec de la Fundació Mina, i que es va fer pública a finals de maig, assenyala que el Parc de Vallparadís és la primera imatge que se li ve al cap a una majoria de terrassencs i terrassenques quan pensen en la seva ciutat. A més, Terrassa és qualificada àmpliament com una ciutat tranquil·la, acollidora, agradable, còmoda i familiar.

Casualment, la presentació dels resultats de l’enquesta va coincidir amb una reunió que vam mantenir a l’Ajuntament amb els responsables polítics i tècnics del parc. L’objectiu per part de Ciutadans era posar de manifest el nostre interès per millorar el Parc, explorar solucions a necessitats detectades, estudiar el desenvolupament de les seves potencialitats i expressar el nostre interès perquè en els propers dos anys se li pugui donar un impuls pressupostari singular. Hi ha predisposició a treballar en el tema i de fet ens emplacem a finals de juny per posar en comú una primera anàlisi conjunt, abans de compartir-ho amb tots els que vulguin sumar-se a la iniciativa.

El Parc és sinònim d’èxit, el seu ús massiu en el marc d’esdeveniments especials com el Festival de Jazz, la Festa Holi o en Festa Major no ens ha de fer oblidar que manté un ús intensiu diàriament gràcies a veïns que hi van a passejar, a practicar esport o fer altres activitats d’oci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa